Teşkilat Dizisinde Zehra'nın Kaybolması Herkesi Ayağa Kaldırdı! Zehra Ölecek mi?

0

Ömer, Atmaca’yı bulmak için Hartley’den bir kaç bilgi sızdırdı ve Atmaca’nın yaşadığını öğrendi. Zehra’yı yaralı halde görünce Francis, kitabın çalındığını fark etmişti. Zehra’yı tedavi için kendi mekanına götürmüş olan Francis, Zehra kendine gelmeye başlayınca büyük bir ısrar ile kıtabın yerini sorar ama istediği cevabı alamaz. Bunun üstüne Francis, Zehra’yı kızı ile tehdit eder.

Zehra’yı Bulma Çabaları!
Zehra’yı bulma çabaları gösteren Ömer, Zehra’nın evine gitti ve burada Francis’in göndermiş olduğu adamı ele geçirerekten sorguya gönderdi. Yağmur’un bakıcısı korkup işi bırakmış olunca Ömer küçük kızı Sacide’nin yanına götürdü.

Zehra Ölecek mi?
Efkar ve Korkut tüm defterleri kapatmak üzere Cezzar’la buluştu fakat her şeyin tekrardan başlamasına sebep oldular. Ömer, Zehra’yı Francis’in mekanından kurtararak hastaneye götürdü. Francis, hastanede de Zehra’nın peşine takıldı ve kitabı ele geçirmek üzere Zehra’yı öldürme kararı aldı. Francis tam harekete geçtiğinde karşısına Ömer çıktı, ortalık bir hayli karıştı.

Yeni Kanıt Bulundu!
Uzay, Zehra’nın saldırıya uğradığı yerde araştırma yaparken ilginç bir kanıta değindi. Hastanede çıkmış olan çatışmada durumu iyice ağırlaşmış olan Zehra, kendisine evdeki bakıcının saldırmış olduğunu hatırladı. Diğer yanda Sermet’ten şüphe eden Uzay onu yakalamak için harekete geçti.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir