TRT 1 ve Kanal D Dizilerinden Üzücü Haber Geldi! Diziler Tek Tek Yayından Kaldırıldı!

0

TRT 1 ve Kanal D’deki diziler hakkında çeşitli gelişmelere yer verildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği yapımlara ilişkin neler biliyoruz? Bir anda final kararı almalarına anlam verilemedi. Gelinen bu noktada bizleri başka nelerin beklediğini açıklayacağız. Peki ya hangi diziler final yaparak yayın hayatına veda edecek?

Diziler Finale Doğru Gidiyor

Hangi dizilerin final yapacağı merak edilmekteydi. Gelinen noktada TRT 1 dizisi Mükemmel Eşleşme ve Kanal D dizisi Seversin’in final yapacağı öğrenildi. İki dizi de çok yakında ekranlara veda edecek. Öte yandan dizilerle ilgili başka neler biliyoruz sizlerle paylaşacağız. Gelinen noktada çeşitli ifadelere yer verilmekte.

Kusuruz Kiracı da Bitti!

Öte yandan Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü’nün başrolde oynadığı Kusursuz Kiracı dizisi de final yaparak yayın hayatına veda etmişti. Gelinen noktada Fox TV dizisinin de final yapmış olması izleyicileri şaşırttı. Güncel detayları sizlerle paylaşmayı sürdüreceğiz.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir