TOGG Sipariş Usulü Satışa Çıkarıldı! Önce Gör Siparişi Geç Sonra Teslim Al Sistemi!

0

TOGG’un satışı konusunda nasıl bir adım atılacağı merak ediliyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylarla birlikte çeşitli ifadelere yer vereceğiz. TOGG otomobillerine ilişkin yetkililerden satış açıklaması geldi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ifadeleri de önemliydi.

Pazarlama Süreci Nasıl Olacak?

TOGG’un pazarlama süreci merak edilirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan şu açıklama gelmişti:

“Şöyle bir nihai noktaya gelsin; pazarlama süreci içerisinde, pazarlama teknikleri açısından orada belki böyle bir şey de düşünülebilir ama şu anda henüz konuşulmuş bir konu değil. Tabii bütün maliyet analizleri vesaire yapıldıktan sonra bunların belli bir yol haritası var. Bu yol haritasına göre de hangi sürede, hangi rakamlarla bunu piyasaya sürelim, ne zaman bu fiyatlar farklı bir hal alabilir, bunları o çalışmalardan sonra açıklayacağız”

Bayiler Komisyoncu Olacak

Gelen bilgiyle birlikte bayilerin komisyoncu görevi göreceği belirtildi ve “Bayileri birer komisyoncu haline getirecek yeni sistemde tüm bu yükün kalkması hedefleniyor. Bayiler yeni dönemde aracın satışından bir komisyon alan, aracın size teslim edilmesinde rol oynayan ve satış sonrası hizmetlerde rol oynayan bir yapıya kavuşacak”  açıklaması yapıldı.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir