Survivor'da Ünlüler Tek Tek Adadan Ayrılıyor! Sıra Ünlü Sanatçıya Geldi!

0

Survivor 2023’te adaya dayanamadığı için veda eden isim belli oldu. Acun Ilıcalı, yaptığı açıklamada önemli ifadelere yer verdi. Peki ya hangi isim adadan gidecek? İşte detaylarıyla birlikte adadan giden yarışmacı ve dahası haberimizde…

Yusuf Güney Gidiyor!

Acun Ilıcalı, yaptığı açıklamada Yusuf Güney Survivor’a devam edemeyecek. Bu sene tam anlamıyla bir direnç senesi oldu ve olacak Şartlar çok zor oldu. Yarın sizinle vedalaşmak için yanınıza gelecek Yusuf Güney.” ifadesine yer verdi. Herkes çok şaşırdı ve olanlara anlam veremedi. Başarılı sanatçı ada şartlarına direnç gösteremedi.

Yusuf Güney Kimdir?

Yusuf Güney’in Survivor 2023’ten eleneceğini duyanlar kendisi hakkında bilgi edinmek istiyor. Yusuf Güney kimdir sorusunun yanıtını verelim:

“5 Haziran 1984 yılında Trabzon’da dünyaya gelen Yusuf Güney, aslen Gümüşhane Kelkit’lidir. 14 yaşına kadar Trabzon’da yaşadıktan sonra ailesiyle birlikte Londra’ya taşınan Yusuf Güney, ilk albümünü piyasaya sürmeden önce Londra’da yaşamaktaydı. Londra’da çalıştığı bir şirkette başarılı olması sebebiyle genç yaşta pazarlama müdürlüğü yapan Güney, 2005 yılının Haziran ayında Türk pop müzik sanatçısı Rafet El Roman’ın Londra’da verdiği bir konserinde sanatçıyla tanışmasıyla müzik dünyasına ilk adımlarını attı.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir