Survivor 2023 Yarışmacısı Buse Plan Hakkında ki Tüm Gerçekler Ortaya Çıktı! Buse Plan Kimdir? Buse Plan Haftalık Ne Kadar Kazanıyor?

0

Survivor’da aksiyon ve heyecan dolu yeni bir sezon başladı. Yeni sezona damga vurması beklenen yarışmacılardan Buse Plan’ın hayatıyla ilgili araştırma yapılıyor. Survivor Buse Plan kimdir ve nerelidir? Survivor 2023 Buse kaç yaşında ve sevgilisi kim? İşte Buse Plan yaşam ve Instagram hesabı…

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2023 yarışmacılarının hayatları izleyenleri meşgul ediyor. Yeni konseptiyle milyonları konuk edecek olan Survivor bu sezon birçok sosyal medya fenomeninde de kendine yer buldu. Söz konusu isimlerden biri olan Buse Plan’ın hayatı ve diğer detayları hakkında bilgi edinmek isteyen herkes arama motorlarını meşgul ediyor. Survivor Buse Plan kimdir ve nerelidir? Survivor 2023 Buse kaç yaşında ve sevgilisi kim?

Survivor Buse Plan kimdir ve nerelidir?

Survivor 2023 yarışmacısı Buse Plan, 1995 doğumlu. 2016 yılında Kadir Has Üniversitesi Yeni Medya Bölümü’nden mezun olan 28 yaşındaki yarışmacı, sporcu ve maceracı kimliğiyle öne çıkıyor.

İlk olarak sosyal medya platformu Vine üzerinde ürettiği içeriklerle dikkatleri üzerine çeken Buse Plan, daha sonra Instagram ve Youtube gibi platformlarda da paylaşımlar yaptı. Kaykay, snowboard, su kayağı, sörf gibi sporlarla ilgilenen Buse Plan, 2019 yılında Exatlon Türkiye yarışmasına katılmıştır.

Sosyal medyada oldukça aktif olan Buse Plan’ın Instagram hesabında yaklaşık 294.000 takipçisi bulunuyor. 40 ülkeyi gezen fenomen Aday’ın Youtube’daki takipçi sayısının 98 bin civarında olduğu biliniyor.

Buse Plan Survivor 2023’e katıldığı süre boyunca kendisini gezici bir fenomen olarak tanımlamıştır.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir