Üç Kız Kardeş Dizisi İçin Final Kararı Alındı! Dizi Ne Zaman Sona Erecek?

0

Özgü Kaya, Berker Güven, Nazlı Senem Ünal, İclal Aydın, Reha Özcan, Veda Yurtseven’in başrolde oynadığı Üç Kız Kardeş dizisi final yapacak. Dizinin final yapacağı tarih ile ilgili bilgi verildi mi? Son dakika gelişmelerini sizlerle paylaşıyor olacağız. İşte diziye ilişkin merak edilenler ve son bilgiler haberimizde…

Üç Kız Kardeş Bitiyor mu?

Dizinin son bölümünde yaşanan olaylarla birlikte dizinin sona ereceği tahmin ediliyor. Çünkü gidişat bunu göstermekte. Hikayede ise bağlayıcı güçler ortadan tek tek kaybolmakta. Şimdi ise Kanal D dizisi Üç Kız Kardeş’te neler yaşanacağıyla ilgili sorular gündemdeki yerini aldı. İşte son bölümde yaşananlar:

“Türkan’ın tedavisinin sonuç vermeye başlaması, yeniden anne olması yönünde Somer ve Türkan için bir umut ışığı olur. Rüçhan ve Sevilay ilk defa yüzleşirler. Nesrin ve Sadık, Dönüş’ün donör olmasını engellemeye kararlıdır. Bu konuyla ilgili Fatih’in doktoruyla görüşmeye karar verirler. Fatih’in kızı ise Almanya’dan Türkiye’ye çoktan yola çıkmıştır. Türkan, Somer’e Sevilay’ın Mustafa’nın annesi olduğunu söylemek zorundadır aldıkları yeni sipariş, Türkan’ı zor bir kararın eşiğine getirir. Özer ve Mustafa arasında buzlar erimişken, Özer oğlu Mustafa’yı kazanmak için büyük bir girişimde bulunur. Rüçhan, Türkan’ı, Sevilay konusunda kontrol edemeyeceğini anlayınca farklı yollardan canını yakmaya girişir.”
 

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir