Survivor 2023 Kadrosuna Merve Boğulur ve Mert Aydın mı Geliyor? Gözler Acun'a Dikildi!

0

Şu sıralar gündeme gelerek isminden bir hayli söz ettiren Merve Boluğur bir düğün ile evlenerek kısa sürede boşandığı Mert Aydın ile magazin gündemlerinden düşmüyor. Bu sefer iki isim ile ilgili bomba bir Survivor iddiası ortaya çıktı. Survivor 2023 kadrosunda yer alan ünlü isimler Acun Ilıcalı tarafından açıklanmaya devam etmişken Merve Boluğur ile Mert Aydın’ın da yarışmaya katılacak olduğu iddiaları ortaya atıldı. Boluğur’un Survivor’a katılması ihtimali ile ilgili olarak da Seren Serengil’den şok yorum geldi. Serengil “Merve herkes ile kavga eder” sözlerini ifade etti.

Survivor 2023 İçin Bomba İddia Ortaya Atıldı!

Survivor 2023 kadrosu isimleri açıklanmaya devam ederken son olarak katılacak isimler ile ilgili şok eden iddia ortaya çıktı. Ünlü oyuncu Merve Boluğur ve kısa süre evli kalmış olduğu eşi Mert Aydın’ın Survivor kadrosunda yer alacak olduğu iddiaları ortaya atıldı. Bu iddiayı Beyaz TV ekranlarında yayınlanmış programında dile getirmiş Söylemezsen Olmaz ekibi bomba yorumlar ile gündeme geldi. Seren Serengil, Boluğur için “Herkesle kavga eder, iyi olabilir” sözlerini ifade etti.

Survivor 2023’te yarışacak ünlü isimler açıklanmaya bir bir devam ederken kadroya dahil olacak isimler için yeni iddialar ortaya atılmaya devam ediyor. Acun Ilıcalı bugüne dek Ümit Erdim, Berdan Mardini, Yusuf Güney ve Murat Eken isimlerini duyurmuştu. Fakat son dönemde evlilikleri ile hızlı boşanmalarıyla gündemden düşmeyen Merve Boluğur ile Mert Aydın’la ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Bu iki ünlü ismin Survivor 2023’e katılacak olduğu öne sürülmüşken Söylemezsem Olmaz programında bu iddia ile ilgili dikkat çeken yorumlar yaptı.

“MERVE ORADA HERKESLE KAVGA EDER”

Arto, “Giderlerse Mert daha fazla kalabilir ama bence Merve 3 hafta civarı kalabilir” sözlerini dile getirdi.

Seren Serengil ise “Merve orada herkesle kavga eder. İyi olabilir bence.” sözlerini ifade etti.

“DİSKALİFİYE OLUR O DİSKALİFİYE”

Bircan Bali ise “Merve diskalifiye olmazsa sonuna kadar kalır biliyor musun? Diskalifiye olur o diskalifiye” ifadelerini kullandı. Serengil “Orada bütün şeyler açlıkla alakalı yani. Çok zayıf Merve, çok aç kalırsa… Bilemiyorum” sözlerini duyurdu

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir