Survivor 2023 Chaby Han Hakkında Gerçekler Paylaşıldı! Survivor 2023 Chaby Han Kimdir? Survivor 2023 Chaby Han Haftalık Ne Kazanıyor?

0

Acun Ilıcalı’nın sunumuyla ekranlara gelen Survivor 2023’te dikkatleri üzerine çeken isimlerden biri de Chaby Han oldu. Survivor Chaby’nin hayatı ve Instagram adresi, izleyicilerin internette en çok aradığı konuların başında geliyor. Survivor Chaby kimdir, nerelidir ve kaç yaşındadır? Survivor 2023 Chaby Han hangi takımda? İşte soruların cevapları…

Ekranların yarışma fenomeni Survivor, 2023 sezonuna geçtiğimiz Pazar günü yayınlanan ilk bölümüyle başladı. Yeni formatla kota rekorlarını alt üst etmeye hazırlanan Survivor 2023’te yarışmacılar farklı olduğu için seyircilerin bu sezon TV8 ekranlarına kilitleneceği kesin gibi. İzleyicilerin dikkatini çeken isimlerden biri olan Chaby Han, hayatı ve Instagram adresi araştırılan adaylardan biri oldu. Survivor Chaby kimdir, nerelidir ve kaç yaşındadır? Survivor 2023 Chaby Han hangi takımda?

Survivor Chaby kimdir, nerelidir ve kaç yaşındadır?

Survivor 2023 yarışmacısı Chaby Han, 15 Haziran 1992’de Güney Kore’de doğdu. 2007 yılında babasının mesleği nedeniyle ailesiyle birlikte Türkiye’ye taşınan 30 yaşındaki yarışmacı, sosyal medyanın en öne çıkan isimlerinden biri.

İlk olarak ATV ekranlarında yayınlanan Elin Son yarışmasıyla dikkatleri üzerine çeken Chaby Han, üniversite hayatını İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünde tamamlamıştır. 2017 yılında Türkiye’de düzenlenen Elin Son yarışmasının ardından milyonları ağlatan Ayla filminde Sung Joon karakterini canlandıran Chaby Han’ın Youtube platformunda içerik ürettiği bir kanalı bulunuyor.

Instagram’ı aktif olarak kullanan isimlerden biri olan Chaby Han’ın hesabında yaklaşık 396 bin takipçi bulunuyor. 2022 yılında Gülce Elibol ile evlenen Koreli yarışmacının Survivor’da sezona damga vuracak isimlerden biri olması bekleniyor.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir