İzlenme Rekorları Kıran Arka Sokaklar Dizisinde Resmen Deprem Oldu! Bir Başrol Oyuncusu Daha Ayrıldı!

0

17 sezondur seyirciyle buluşan ve cuma gecesi rekoru kıran Arka Sokaklar yeni bölümü uzun süredir yayınlanmıyor. 2006 yılında yayın hayatına başlayan ve seyirci karşısına çıktığı günden itibaren izlenme rekorları kıran dizi bir süredir seyircilerden uzaktı.

Kulis bilgileri ilk olarak Orhan Oğuz’un yönettiği Arka Sokaklar dizisinden ve ilk bölümü 31 Temmuz 2006’da yayınlanan Erler Film imzalı diziden senaristler Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul ve Metin Arslan’dan geldi.

Neden Arka Sokaklar’ın yeni bölümü yok? Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman geliyor? Arka Sokaklar ne zaman başlıyor? Arka Sokaklar dizisinin çekimlerine yapımcı Türker İnanoğlu’nun babasının rahatsızlığı nedeniyle ara verildi.

Reyting Rekorları Kıran Dizi!

Kanal D ekranlarında reyting rekorları kıran Arka Sokaklar’ın geçen hafta yayınlanmaması izleyenlerde soru işareti bıraktı. Önceki Sokaklar izleyicileri dizinin 639. bölümünün ne zaman yayınlanacağını araştırmaya başladı. Başka bir sebebi olup olmadığını da merak ediyor. Arka Sokaklar dizisinin yapımcısı İlker İnanoğlu’nun babasının rahatsızlanması nedeniyle diziye 45 gün ara verildi.

İlker İnanoğlu, Arka Sokaklar’a yaptığı açıklamada, “İnşallah devam ederiz. Babamın sağlığıyla ilgilendik. Kalça kemiği kırılmıştı. Artık evine gittiğine göre sağlığı yavaş yavaş düzeldiği için devam edeceğiz.” Açıklamalar yapıldı.

Sevilen Kanal D dizisinin bu hafta ilerleyen saatlerde yayınlanıp yayınlanmayacağı henüz bilinmiyor. Ancak kulislerde konuşulan olaylar deprem etkisi yarattı. Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünde uzun süredir seyircilerin gözünden kaçan deprem benzeri bir ayrılık yaşanacak. Kamera arkası basında yer alan ilk iddialara göre Arka Sokaklar dizisinde Engin Komiser karakterine hayat veren İlker İnanoğlu’nun yeni bölümün ardından ayrılacağı söylendi.

Ancak İlker İnanoğlu’nun Arka Sokaklar dizisinden neden ayrılacağına dair henüz bir detay paylaşılmadı.

Yapımcılardan ve Arka Sokaklar Engin’den, usta oyuncu İlker İnanoğlu’ndan açıklama geldiğinde sizlerle paylaşacağız.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir