Skoda Kamiq Güncel Fiyat Listesi Yayınlandı..

0

Skoda Kamiq fiyatlarındaki indirim dikkat çekti. Skoda’nın fırsatları bitmek bilmiyor. Sizler de güncel fiyatlarla birlikte otomobil satın almak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Detaylarıyla beraber merak edilenler yanıt bulacak. Öte yandan sıfır araçlardaki kampanyaları tek tek sizlerle paylaşmaktayız. Bu noktada başka neler biliyoruz? Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylar ve dahası haberimizde olacak.

Skoda Kampanyası!

Skoda’nın bu kampanyası çok konuşulacak. Öyle ki Skoda Kamiq satın alacaklara  özel çeşitli ifadelere yer verildi. Güncel gelişmelerle birlikte merak edilenler yanıt bulacağa benziyor. Peki ya bu konu hakkında fiyat listesi neler söylemekte? İşte araca dair son durum ve aşağıdaki listede güncel detaylar…

Skoda Kamiq Fiyat Listesi

Elite 1.0 TSI 110 PS DSG

Fiyatı: 700.010 TL

 

Elite 1.5 TSI ACT 150 PS DSG

Fiyatı: 725.510 TL

 

Premium 1.0 TSI 110 PS DSG

Fiyatı: 774.510 TL

 

Premium 1.5 TSI ACT 150 PS DSG

Fiyatı: 805.010 TL

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir