Gecenin Ucunda Dizisinde ki Sahne Ortalığı Karıştırdı!

0

Gecenin Ucunda dizisine dair merak edilenler ortaya çıkıyor. Dizinin son bölümünde Kazım ve Macide arasında yaşananlar çok konuşulacak. Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’nun canlandırdığı karakterler büyük dikkat çekti. Kazım’ın yangın dumanları arasında Macide’yi oradan çekip çıkarması dikkat çekti. İzleyiciler bu sahneye adeta hayran kaldı.

Kazım Macide’yi Kurtardı!

Kazım’ın Macide’yi kurtarması büyük dikkat çekti. Yaşananlarla birlikte çeşitli detaylara yer veriliyor. Öte yandan merak edilenler de tek tek yanıt bulacak. Sevilen yapımın son bölümünde neler yaşandı? Özet niteliğinde çeşitli bilgileri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz.

Gecenin Ucunda 2. Bölüm Özeti

Macide, Kazım tarafından kovulmanın şokunu atlatamadan Ankara’dan gelen haberle bir darbe daha yer. Annesi, kumar baskınında gözaltına alınmıştır.

Kazım’ın Macide konusundaki kararı Işık Ailesi’ne bomba gibi düşer. Herkes Ahmet’in ne yapacağını merak ederken Ahmet gizli planını uygulamaya başlar. Bir yandan Macide’ye kendini affettirmeye çalışırken diğer yandan Kazım’ı düşüreceği tuzağı hazırlamaktadır.

Macide, şifalı elleriyle Nini’yi büyük beladan kurtarınca, bir hafta önce kovulduğu Işık Yalısı’nın kapısından içeri bu kez bir kahraman olarak girer.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir