Sıfır Renault 373 Bin TL'ye Düştü! Bayinin Telefonları Resmen Kilitlendi!

0

Son dönemde her modeli ile otomobil severlerin büyük beğenisini alan ünlü otomobil devi Renault kimsenin yapmadığını yapıyor. Renault’ut 373 bin TL’ye satmış olduğu o model…

Özellik ile ÖTV matrah düzenlemesinin hemen arkasından otomobil markaları büyük dikkat çekmiş fiyat listeleriyle açığa çıkmaya başladı.  

Renault Sedan modelinin güncel fiyat listesi!

Aralık ayının sonlarına yaklaştığımız günlerdeyse otomobil markası Renault tüketicilerinin yüzünde büyük bir tebessüm bırakacak liste açığa çıktı. Bu haberde sadece Renault’un 373 bin TL’ye satışa çıkarmış olduğu sedan modelinin fiyat listesini sizlerle paylaştık. B sınıfı sedan modellerinde bile yarım milyondan başlamış fiyatların olduğuna şahit olmuştuk. Bu durumun farkına varan ve fiyatları aşağı çekmek isteyen hükümet kanadıysa, sonunda çareyi ÖTV matrah düzenlemesini yapmakta buldu.

Bu uygulama sayesinde fiyatı 550.000 TL’nin altında olan otomobil fiyatlarında ciddi bir düşüş görüldü. Bu araçlardan bir tanesi ise Renault Taliant. B sınıfı sedan modeli olmuş Taliant artık çok daha uygun fiyat seçenekleri ile bizlere sunuluyor. Başlangıç seviyesinde belirlenen fiyat, oldukça makul ve kabul edilebilir seviyede satışa sunuluyor.

Renault aralık ayı fiyat listesi!

Renault resmi internet sitesinde yazmakta olan detaylara bakacak olursak Taliant’ın yeni fiyatı 373.900 TL seviyesinde oldu. Ülkemizde şu an bu seviyeye sahip bir fiyat olan çok az  otomobil bulunuyor bunlardan biri de Renault Taliant oldu. Bu araç oldukça geniş bir bagaja sahip ve bu onu tam bir aile arabası yapıyor. Eğer ki sizlerde uygun maliyetler ile üretilmiş hesaplı bir otomobil arayışındaysanız Renault Taliant tam da size göre olacaktır. Her ne kadar ölüm boşluğu başlangıç paketiyle eleştiriler alsa bile otomobil Türkiye’de ciddi bir oranda tercih edilmekte.

İşte Renault Taliant’ın Aralık ayındaki güncel fiyat listesi sizlerle:

Joy 1.0 Sce 65 bg

Fiyatı: 373.900 TL

Joy 1.0 Turbo X-tronic 90 bg

Fiyatı: 466.000 TL

Touch 1.0 Turbo X-tronic 90 bg

Fiyatı: 526.000 TL
 

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir