Al Sancak Dizi Çekimlerinden İlk Kareler Geldi! Dizi Kadrosu Tam Bomba!

0

Yönetmenliğini Cam Emre’nin üstlenmiş olduğu bu dizide bir askeri canlandıracak Uğur Güneş, dizinin başrollerinden birisi olaraktan çekim tahtasını tutan isim oldu. Oyuncu, ilk çekim gününde ilk sahnenin çekimi öncesinde vermiş olduğu pozlarla beraber diziyi merakla bekleyenlerin bir hayli dikkatini çekti!

TRT1’in Yeni Dizisi Fragmanı Yayınlandı!

Ekranlara son olarak Kanunsuz Topraklar dizisiyle gelmiş Uğur Güneş’in dönüşü, bu kez bambaşka olacak. Benzer bir dizi olmuş olan Teşkilat dizisinin hemen ardından TRT1’in yeni dizisinin fragmanı geçmiş olduğumuz günlerde resmi olarak yayınlanmıştı. Gülsim Ali İlhan ve Uğur Güneş’in başrolünde yer almış olduğu dizide ayrıca İdris Nebi Taşkan ile Ahmet Yenilmez gibi isimler de yer aldı.

Senaryosunu Atilla Engin, Selman Kılıçaslan ve Mehmet Arı’nın kalem almış olduğu “Al Sancak” dizisinin yayın tarihi net olarak bilinmiyor. Dizinin sosyal medya hesabından yapılmış olduğu son paylaşımlar, “Al Sancak ekibinin sette ilk günü” notu ile seyircilerden büyük bir ilgi gördü.

Dizinin hikayesi ise şöyle: Dünyada başlayan kaos çağı, tüm ülkelerin güvenlik politikalarını gözden geçirmesine neden olur. Enerji havzalarının terör örgütlerinin kontrolüne bırakılmasıyla sınır güvenliğinin sınırın çok ötesinde başladığı yeni bir döneme girilir.

Al Sancak Dizisinin Hikayesi!

Dizinin hikayesiyse şöyle: Dünyada başlayan kaos çağı, tüm ülkelerin güvenlik politikalarını gözden geçirmesine neden olur. Enerji havzalarının terör örgütlerinin kontrolüne bırakılmasıyla sınır güvenliğinin sınırın çok ötesinde başladığı yeni bir döneme girilir.

Değişen şartlara uygun stratejiler geliştiren TSK, özel kuvvetler bünyesinde, yurt içi ve yurt dışında nokta atışı operasyonlar icra eden seçkin timler oluşturur. Bu timlerden biri de Al Sancak Timi’dir. Alsancak Timi, Türkiye’ye yönelen tehditleri yok etmekle kalmaz, “barışın güvercini savaşın kartalı” olarak caydırıcılığıyla her alanda Türkiye’nin elini güçlendirir. Ülkesinin ve insanlığın selameti adına dünyanın farklı coğrafyalarında fedakârca mücadele eder.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir