Show TV Sipahi Dizisi Tanıtıldı! Dizide Kimler Oynuyor?

0

Show TV’nn yeni dizisi Sipahi ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. Öyle ki sevilen yapıma ilişkin merak edilenler de yanıt buldu. Peki ya bizleri güncel olarak neler beklemekte? Son zamanlara damgasını vuran oyuncu kadrosu ve konusu ile birlikte dizinin aldığı yol çok beğenildi.

Sipahi’de Kimler Oynuyor?

Sipahi oyuncu kadrosu duyurulmuştu. Dizide Sinan Tuzcu, Erkan Bektaş, Başak Gümülcinelioğlu, Nurettin Sönmez, Çağdaş Onur Öztürk, Serhat Nalbantoğlu, Emre Bulut, Gözde Okur, Elit Andaç Çam, Zeynep Oymak, Berrin Arısoy ve Selçuk Borak oynamakta. Dolayısıyla başarılı oyuncu kadrosu ile birlikte dizinin oldukça iyi bir ivme yakalayacağı düşünülmekte.

Sipahi Dizisi Konusu

“Batı’nın karanlık güçlerinin desteklediği ‘Manager’ yapılanması, Türkiye için açık tehdit haline gelmiştir. Türkiye’de kaos yaratacak, halkı korku ve paniğe sevk edecek kanlı terör eylemleri gerçekleşmektedir. Türk ekonomisi çeşitli sınavlardan geçmekte, Metavarse, dark web, kripto iletişim sistemleri ve internet sistemleri üzerinden ülkenin en hassas noktaları siber saldırılara uğramaktadır. Bu karmaşık ve komplike düşman; ülke içindeki çok çeşitli grupları da aktif olarak kullanmaktadır. Milli İstihbarat Teşkilatı’nın Sipahileri, bu tehlikeyi fark eder ve süratle reaksiyon gösterir.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir