Şevket Çoruh Artık Dizilerde Oynamayacağını Açıkladı..

0

Şevket Çoruh’tan gelen açıklama ile birlikte tiyatro ile ilgili planlarını tekrardan öğrendik. Baba Sahne’nin sahibi olan ünlü isim, tiyatro turnelerine devam ediyor. Öte yandan yeni bir dizide oynayıp oynamayacağıyla ilgili soru sorulmuştu. Şimdi ise çeşitli bilgiler verildi. Güncel olarak bizleri başka nelerin beklediği ortaya çıkacak gibi gözüküyor. Son zamanlara damgasını vuran dizide bizleri başka ne beklemekte?

Dizide Oynamayı Düşünmüyor!

Şevket Çoruh, yaptığı açıklamada “Ben, tiyatrodayım. Baba Sahne’deyim. Turnelere gidiyorum. Oyunlarımızı oynuyoruz. Onun haricinde de yeni projeler, yine tiyatro için projeler. Biliyorsunuz Arka Sokaklar’dan emekli oldum. Emekliliğin tadını çıkartıyorum. Tekrar dizi projesi için niyetim yok. Genelde tiyatro ile ilgili şeyler yapmak istiyorum, bu sezonu böyle geçirmek istiyorum.” ifadelerine yer verdi.

Arka Sokaklar Hakkında da Konuştu

Arka Sokaklar yapımcısı Türker İnanoğlu’nun sağlık durumu hakkında da konuşan ünlü isim, “Türker abi çok dirayetli ve güçlü bir insan. Bir kaza yaşamış, kalça kemiği kırılmış. Acil şifalar diliyorum. Büyük bir duayen, büyük bir sinema adamı. En kısa sürede sağlığına kavuşur” dedi.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir