Redmi Pad Türkiye'de Satışa Çıktı! Herkes Bu Özelliklerini Merak Ediyor!

0

Xiaomi’nin daha önceden tanıtmış olduğu Redmi Pad artık Türkiye’de satışa sunuldu. Bu gelişme sonrasında bizleri nelerin beklediği yanıt bulacak. Öyle ki özellikleri ile birlikte güncel fiyat listesini de paylaşacağız. Peki ya cihaz hakkında ne düşünüyorsunuz? Pek çok kişinin severek kullanabileceği bu cihaz hakkında özellikleri duyanlar şok üstüne şok yaşayabilir.

Redmi Pad Satışa Sunuluyor

Redmi Pad’i sizler de gönül rahatlığı ile satın alabileceksiniz. Gelinen noktada bu gelişme ile birlikte bilinmeyenler tek tek ortaya çıkacak. Son zamanlara damgasını vuran bu gelişme neticesinde bizleri nelerin beklediğiyle ilgili bazı ifadelere yer verilecek. Redmi Pad satın alacaklar bu haberi yakından takip edebilir.

Redmi Pad Özellik Bilgisi

 

Ekran: 10,61 inç, 90 Hz , 2K, LCD, 400 nit parlaklık ve 1500:1 kontrast oranı

İşlemci: MediaTek Helio G99

RAM: 3/4 GB RAM

Depolama: 64/128 GB

Ön kamera: 8 Megapiksel

Arka kamera: 8 Megapiksel

Pil: 18W destekli 8000 mAh

 

Redmi Pad Fiyatları

 

4 GB + 128 GB: 5 bin 99 TL

6 GB + 128 GB: 5 bin 399 TL

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir