Pınar Altuğ Okan Bayülgen'in Uykusuzlar Kulübü Programında Kocası Hakkında itirafta Bulundu!

0

Pınar Altuğ, Okan Bayülgen’in Uykusuzlar Kulübü programına katıldı. Bayülgen’in sorularını yanıtlayan Altuğ, ilk kez tiyatro çıkışını yaptığı Mükemmel Dünya Müzikali hakkında konuştu.

“Hem şaşırdım hem korktum”

10 yaşındaki bir çocuğun yazdığı Mükemmel Dünya Müzikali ile ilk kez sahneye çıkan Pınar Altuğ, oyunun hikayesi hakkında şunları söyledi: “Hikayeyi okuduğumda 10 yaşındaki bir çocuğun oynaması hem şaşırtıcı hem de ürkütücüydü. Böyle bir hayal gücü vardı, çocuğun hikayesi” dedi. Altuğ’un sohbet sırasında “İyi görünüyorum” demesi üzerine Bayülgen, “Kime? Adama mı, kendisine mi?” diye soran Altuğ, “Adam bana iyi bakıyor, ben de ona iyi bakıyorum.” kullanılan cümleler.

Okan Bayülgen Kimdir?

55 yaşındaki Okan Bayülgen, İstanbullu çok başarılı bir adam. Sinema oyunculuğu, tiyatro oyunculuğu, dizi sunuculuğu, seslendirme sanatçılığı başarılı olduğu alanlardır. 1964 yılından itibaren anne ve babasından ayrı olan Bayülgen, küçük yaşta, 1.68 boyunda, annesi ve babası boşanmış, okumamasını istediği için çocuklarının İstanbul’da yatılı bir okula yazdırılmasını istiyordu. yanında kaldı ve ilkokulu 19 Mayıs İlkokulunda bitirdi. Daha sonra ortaokulu bitirerek Galatasaray Lisesi’ne kaydoldu. Çok sosyal biri, Galatasaray Lisesi’nde okurken okuldaki birçok etkinliğe katıldı. Daha sonra annesi Bodrum’a gelmesini istedi. Annesinin yanına gittikten sonra Bodrum Lisesi.

Mezun olduğu okul Şişli Lisesi’dir. Okan Bayülgen aynı yıllarda bazı psikolojik sorunlar yaşadı ve bu nedenle doktora gitti. 1984 yılında Fransa’ya giderek burada hukuk fakültesine girdi. Daha sonra eğitimini yarıda bırakarak üniversitenin iktisat fakültesine geçti. Tiyatro ve fotoğrafçılıkla ilgilendi. Bulundu ve okulu bırakıp Türkiye’ye döndü. Türkiye’de Mimar Sinan Üniversitesi’ne girdi ve okulu bitirdi.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir