Cansu Dere Sadakatsiz Dizisinden Sonraki Dizisini Açıkladı! Şahiyat Dizisiyle Ekranlara Geri Geliyor!

0

 

İspanya ve Latin Amerika başta olmak üzere milyonlarca izleyiciyi etkisi altına almayı başaran Sadakatsiz dizisi sayesinde hem Cansu Dere hem de partneri Caner Cindoruk büyük ilgi topladı.

Şahsiyet dizisinin ikinci sezonunun çekileceği açıklanınca çok heyecanlandı!

İspanya’da çeşitli davetler alan ve yurt dışında da kendini gösteren Cansu Dere için 2023 yine çok konuşulacak bir yıl olabilir. Çünkü çok yakında ödüllü dizi Şahsiyet’in ikinci sezonu başlayacak. Yeni sezon hakkında henüz bir bilgi yok. Başrolde kimin oynayacağı henüz bilinmiyor. Ancak Cansu Dere’nin hayranları, Şahsiyet dizisinin ikinci sezonunun çekileceği açıklanınca çok heyecanlandı.Haluk Bilginer’in bir ilke imza atarak ülkemize Emmy ödülünü getirdiği Agâh Beyoğlu karakteriyle Şahsiyet dizisi dünyanın birçok yerinde ilgi gören bir yapım haline geldi.

Bir süredir gündemde olan Şahsiyet dizisinin 2. sezon hazırlıkları yoğun bir şekilde devam ediyor. Onur Saylak ve Hakan Günday’ın 2. sezon çalışmaları hayranlar tarafından merakla bekleniyor.İlk sezonda Haluk Bilginer, Cansu Dere, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu ve Hüseyin Avni Danyal gibi dikkat çeken isimler dizide yer aldı. İkinci sezonda kimlerin yer alacağı merakla bekleniyor.Cansu Dere’nin canlandırdığı Nevra karakterinin yeni sezonda hikayede yer almasını isteyen dizinin hayranları gelecek haberleri bekliyor.

Şahiyet Dizisi Kadrosu!

Son 2 yılda Sadakatsiz projesiyle büyük beğeni toplayan ve yurt dışında daha geniş bir kitle ile adından söz ettiren Cansu Dere’nin yeni yılda kariyerinde ne gibi adımlar atacağı hayranlar tarafından da merak ediliyor. Haluk Bilginer, Şahsiyet dizisinin başrolünde yer alacak ancak kadroda kimlerin yer alacağı henüz belirlenmedi. Birçok Cansu Dere hayranı ünlü oyuncuyu Şahsiyet dizisinde görmek istiyor. Bakalım senaristler nasıl bir dünya yaratacak ve bu yeni kişilik evreninde kimler oynayacak? Bilgiler geldikçe paylaşmaya devam edeceğiz.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir