Onur Buldu'nun Güldür Güldür'den Ayrılması Herkesi Sevindirdi! Hayranları İkiye Bölündü!

0

Onur Buldu, yıllardır Güldür Güldür’de oynamakta idi. Aldığı bir karar ile yaz aylarında kadrodan ayrıldığını duyurdu. Uzun zamandır skeç programlarında adı geçiyordu. Dolayısıyla kendisiyle ilgili bu gelişme ile birlikte herkes şok oldu. Şimdi ise hangi dizilerde rol alacağı merak ediliyor.

Dijital Platforma Yöneldi!

Onur Buldu, Show TV’de yıllarca oynadıktan sonra artık dijital platformda oynayacağa benziyor. Kendisine gelen teklifler de bu yönde oldukça ağırlıklı. Kendisinin EXXEN üzerindeki bir dizide oynaması da beklenmekte. Dolayısıyla bu gelişme ile beraber onu çok daha farklı projelerde göreceğiz.

Hayranları Heyecanlı

Onur Buldu’yu televizyonda izlemeye alışan hayranları, kendisini artık komedinin dışında farklı rollerde de görmek istiyor. Bu nedenle heyecanlı oldukları belirtildi. Bakalım yakın zaman sonra kendisinden nasıl bir açıklama gelecek? Bu noktada büyük bekleyişin sürdüğünü belirtelim. Merak edilenler tek tek yanıt bulacak.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir