Mehmet Ali Erbil'in Oğlundan Üzücü Açıklama Geldi! Mehmet Ali Erbil Hastaneye Kaldırıldı!

0

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çekti. Ünlü isimle ilgili yaşanan bu gelişmeden sonra çeşitli detaylara değinildi. Öyle ki oğlu Ercan Avşar’dan gelen açıklama dikkatleri üzerine çekiyor. Son dakika gelişmeleriyle birlikte merak edilenleri aktaracağız. Son detayları sizlere iletiyoruz. Mehmet Ali Erbil’den gelen açıklama da dikkat çekti. Neden ameliyata girdiği sonradan öğrenildi.

Mehmet Ali Erbil Ameliyat mı Oldu?

Ünlü isim Mehmet Ali Erbil’in oğlu Ercan Avşar, yaptığı açıklamada “Babacığım Apandisit Ameliyatı oldu. Refakatçi oldum. Eve geldik. Durumu çok iyi şükür. Pazartesi seti var, dinleniyor. Herkese selamı var” açıklamasında bulundu. Dolayısıyla kendisiyle ilgili bu gelişme sonrasında çeşitli ifadeler de yanıt buldu.

Teşekkürler Etti!

Öte yandan ünlü şovmenden gelen açıklamada ziyaretlerine gelen tüm sanatçı dostlarına teşekkür ettiğini belirtti. Ailesinin sürekli olarak yanında olduğunu ekleyerek duygulandırdı. “Dostlarım, sanatçı arkadaşlarım hepsi ziyaretime geldiler, sağ olsunlar… Teşekkür ederim. Ailem hep yanımdaydı. Çocuklarım bir gün bile beni yalnız bırakmadılar.” açıklamasını yaptı.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir