O Kız Dizisine Güzel Oyuncu Katılıyor! Kanal D Ekranlarında Onu da Göreceğiz!

0

Kanal D’deki O Kız dizisine katılması beklenen oyuncuya dair çeşitli ifadeler yanıt buluyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği dizide neler yaşanmakta? Son zamanlarına damgasını vuran dizi başta olmak üzere çeşitli ifadelere yer verilecek. Öte yandan bizleri tam olarak neler bekliyor? O Kız dizisine katılan yeni oyuncunun ismi paylaşıldı ancak hangi karakteri canlandıracağından bahsedilmedi.

Hangi Oyuncu Katıldı?

O Kız dizisine Rojda Demirer katıldı. Güzel isim, daha önce yer aldığı dizilerle adından söz ettirmişti. Dolayısıyla kendisinin şimdi O Kız dizisinde oynayacak olması şaşırtıyor. Güncel olarak bizleri başka hangi detayların beklediği de yanıt bulacak. Son zamanlara damgasını vuran dizide bilinmeyenler açıklanıyor.

O Kız Dizisi Oyuncuları

Kanal D’nin O Kız dizisinde kimlerin oynadığı merak konusu haline gelmişti. Dolayısıyla dizide oynayan isimleri paylaşacak olursak aşağıdaki oyuncu adlarını ve karakterlerini paylaşabiliriz:

Erkan Petekkaya(Kadir), Sezin Akbaşoğulları (Sitare),Cengiz Orhonlu(Ozan), Dilin Döğer (Zeynep), Macit Koper (İsmail), Asiye Dinçsoy (Türkan), Orhan Kılıç (Fevzi), Ayten Uncuoğlu (Fatma), Münire Apaydın (Nimet), Ilgın Çakır (Mine), Melih Selçuk (Salih)

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir