Motorola Moto E7 Power Tanıtıldı! İşte Fiyatı ve Özellikleri

Motorola, giriş seviyesi özelliklere sahip olan yeni akıllı telefon modelini piyasaya sürdü. Motorola Moto E7 Power ismiyle karşımıza çıkan akıllı telefon, gücünü MediaTek’in Helio G25 yonga setinden alıyor. Bununla birlikte akıllı telefonun arkasında ikili kamera kurulumu ve fiziksel parmak izi okuyucu bulunmuyor. Aynı zamanda 5.000mAh kapasiteli büyük bir bataryaya sahip olduğunu da söyleyelim.

Motorola Moto E7 Power Teknik Özellikleri

Tüm teknik özellikleri ile karşımıza çıkan Motorola Moto E7 Power modelini bu yazımızda farklı başlıklar altında detaylıca inceleyeceğiz.

Tasarım Özellikleri

Akıllı telefon su damlası çentiğine sahip bir ekran ile birlikte geliyor. Bu çentik içerisinde bir özçekim kamerası yer alıyor. Ekranın üst ve yan çerçeveleri ince görünüme sahiptir. Ancak ekranın alt çerçevesi, diğerlerine kıyasla bir hayli kalın görünümdedir. Bununla birlikte cihazın arkasına baktığımıza sol üst köşedeki dikey kamera modülü dikkatimizi çekiyor. Bu modül içerisinde ikili kamera kurulumu ve LED flaş yer alıyor.

Yine arka bölümünde, kamera modülüne yakın bir noktada fiziksel parmak izi okuyucusu bulunuyor. Bununla birlikte USB Type-C portuna sahip olan akıllı telefonda 3,5mm kulaklık girişi de yer almaktadır. Motorola, yeni bütçe dostu akıllı telefon modelini Tahiti Mavisi ve Mercan Kırmızısı olmak üzere iki farklı özel renk seçeneği ile birlikte satışa sunuyor. Buna ek olarak cihazın arka bölümünün plastik olduğunu da belirtelim.

Ekran Özellikleri

Motorola Moto E7 Power modeli, 6,51 inç boyutunda ve 720 x 1600 piksel çözünürlüğünde bir IPS LCD ekran ile birlikte geliyor. 380 nit parlaklık sunan bu ekranın inç başına piksel yoğunluğu 269ppi olarak belirtilmektedir. Bununla birlikte akıllı telefonun ekran/gövde oranının yüzde 82,3 seviyesinde olduğunu söyleyelim. Ayrıca ekranın en/boy oranı ise 20:9 şeklindedir.

Kamera Özellikleri

Akıllı telefonun ön bölümünde su damlası çentiği olduğunu söylemiştik. Bu doğrultuda şirket, bu çentik bölümünde 5MP, f/2.2 diyafram açıklığına sahip bir özçekim kamerası sunuyor. Aynı zamanda HDR desteğine sahip olan bu ön kamera ile birlikte 1080p 30FPS videolar kaydedebiliyorsunuz.

Arka bölümde ise iki adet kamera sensörü ve bir de LED flaş içeren bir kamera modülü bulunmaktadır. Bu kamera kurulumu 13MP geniş açılı ana kamera ve 2MP makro kameradan oluşmaktadır. Bununla birlikte HDR desteğine sahip olan ana kamera ile birlikte 1080p 30FPS videolar çekebiliyorsunuz.

Batarya Özellikleri

Motorola Moto E7 Power modeli, 5.000mAh kapasiteli oldukça büyük bir batarya ile birlikte karşımıza çıkıyor. Bu bataryayı cihazın alt bölümünde yer alan USB Type-C portu üzerinden şarj edebiliyorsunuz. Aynı zamanda desteklenen şarj hızının 10W olduğunu da belirtelim. Bütçe dostu bir model olduğu için hızlı şarj desteği bulunmamaktadır.

Donanım Özellikleri

Akıllı telefon, gücünü MediaTek Helio G25 isimli yonga setinden alıyor. Bu yonga setine ek olarak cihazda 2GB ve 4GB olmak üzere iki farklı RAM seçeneği sunuluyor. Bununla birlikte depolama konusunda ise yine 32GB ve 64GB olmak üzere iki farklı seçenek bulunmaktadır. Cihaz, MicroSD kart desteğine sahip. Dolayısıyla dahili depolama alanını arttırabiliyorsunuz. Ayrıca kutusundan Android 10 işletim sistemi ön yüklü olarak çıktığını da belirtelim.

İşte Motorola Moto E7 Power Özellikleri:

  • Ekran: 6,51 inç, 720 x 1600p, IPS LCD
  • İşlemci: MediaTek Helio G25
  • RAM: 2GB / 4GB
  • Depolama: 32GB / 64GB
  • Ön Kamera: 5MP
  • Arka Kamera: 13MP geniş açılı, 2MP makro
  • Batarya: 5.000mAh, 10W şarj
  • Boyutlar: 165,1 x 75,9 x 9,2 mm
  • Ağırlık: 200 gram
  • İşletim Sistemi: Android 10
  • Renkler: Tahiti Mavisi ve Mercan Kırmızısı

İşte Motorola Moto E7 Power Fiyatı:

  • 2GB RAM + 32GB dahili depolama: €85
  • 4GB RAM + 64GB dahili depolama: €95

Kaynak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir