Memur ve Emekli Maaşına Yapılan Zam Ne Zaman Hesaplara Yatacak? Zamlı Memur ve Emekli Maaşı İçin Açıklama Geldi!

0

Memur ve emekli maaşına zam gelmesinin ardında zamlı maaşların ne zaman hesaplara yatacağı merak konusu oldu. Memur ve emekli maaşı zammı hangi tarihte ödenecek?

 

Enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından memur ve emeklilerin maaşına yapılacak zam oranı açıklanmış Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “memur ve emekli zammı yüzde 30 oldu” açıklaması yapmıştı. En düşük emekli maaşı 5. 500 TL’ye, en düşük memur emekli aylığı 7. 901 TL’ye, en düşük memur maaşı ise 11.848 TL’ye yükseltilmişti. Zamlı memur ve emekli maaşının ne zaman hesaplara yatacağı merak edildi. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş’tan açıklama geldi.

 

Memur ve Emekli Maaş Farkları Ne Zaman Yatacak?

 

Mustafa Elitaş, “Çarşamba-Perşembe günü veya gelecek hafta Cuma günü bu gerçekleşmiş olur” açıklaması yaptı. Bu açıklamayla ise 18-19 Ocak veya 27 Ocak 2023 tarihlerine işaret edilmiş oldu.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir