Mehmet Yalçınkaya Masterchef'ten Kovuldu mu? Perde Arkası İfşa Oldu!

0

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8 ekranlarında 5 sezon yayınlanan MasterChef Türkiye ile ilgili Mehmet Yalçınkaya dikkat çeken bir karar aldı. Başta Twitter olmak üzere sosyal medya paylaşımlarında Mehmet Şef’in MasterChef’ten ayrıldığı ve Acun Ilıcalı’nın yeni şef için teklifte bulunduğu iddia edildi. Peki Mehmet Yalçınkaya MasterChef’ten ayrıldı mı?

Ücretsiz üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu olan MasterChef, finale kalsa da adından söz ettirmeye devam ediyor. Ünlü şef Mehmet Yalçınkaya’nın önümüzdeki sezon Masterchef’te olmayacağı iddia edildi. Acun Ilıcalı’nın Mehmet Yalçınkaya’nın yerine bu ismi seçtiği de söyleniyor. Yeni sezonun All-Star formatında yapılacağı konuşulurken, Ömür Akkor’a teklif yapılacağı iddia edildi.

MEHMET YALÇINKAYA MASTERCHEF’TEN AYRILDI MI?

MasterChef Türkiye’nin önümüzdeki sezon All-Star formatında yayınlanacağı iddia edilirken, Mehmet Yalçınkaya’nın bazı anlaşmazlıklar nedeniyle programdan ayrıldığı iddia edildi.

ACUN ILICALI, ÖMÜR AKKOR’A USTA ŞEF İÇİN TEKLİF YAPAR

Bu konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak sosyal medyadaki iddialara bakılırsa; Acun Ilıcalı, ünlü şefin yerine jüri üyesini seçti.

Acun Ilıcalı’nın Ömür Akkor’a teklif yapacağı konuşuluyor.

MasterChef, adından söz ettirmeye devam ediyor, ancak ücretsiz üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu ile finale kaldı. İddia edildiğine göre, ünlü şef Mehmet Yalçınkaya gelecek sezon MasterChef’de olmayacak ve Acun Ilıcalı onun yerine Ömür Akkor’u seçecek. Aynı zamanda, yeni sezonun All-Star formatında yapılacağı konuşulmaktadır.

 

 

 

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir