Annesinin Karşı Olmasına Rağmen Kendinden Küçük Sevgilisiyle Evlendi!

0

Eski eşi Feyza Aktan ile büyük tartışmalar yaşayan ve yargılanan Özcan Deniz, genç aşkı Samar Dadgar ile sessizce evlendi. Özcan Deniz’in annesi geçtiğimiz aylarda “Özcan’ın evlenmesine karşıyım” demişti. Haberin yayınlanmasının ardından Samar Dadgar bir poz paylaştı.

Özcan Deniz, kendisinden 25 yaş küçük sevgilisiyle programa geri döndü. Geçen yıl yılbaşında evlilik teklif ettiği İranlı sevgilisi Samar Dadgar ile nikah masasına oturmayı düşünüp düşünmediğiniz sorusuna “Kısmet” yanıtını verdiği kısa süre önce kameralara takılan Deniz’den abartılı bir hareket.

Eski eşi Feyza Aktan ile oğlunun velayeti konusunda kanlı bıçaklı kavga eden Deniz’in hafta sonu Zekeriyaköy’deki evinde sessizce nikah masasına oturduğu ortaya çıktı.

DÜĞÜNE GELENLERE SORUYORLAR

Birsen Altuntaş’ın haberinin ardından; Gelen bilgiler arasında Özcan Deniz’in düğüne çok az kişi davet ettiği ve evdeki hazırlıklar için davetlilerden susmalarını istediği yer alıyor…

Samar Dadgar, haberin yayınlanmasının ardından gelinlikle poz paylaştı.

ANNESİ İSTEMEDİ

Dubai’ye giden Deniz, önümüzdeki günlerde arkadaşlarıyla toplanıp parti yapacak. Özcan Deniz’in annesi geçtiğimiz aylarda “Özcan’ın evlenmesine karşıyım” demişti.Geçen yıl yılbaşında evlilik teklif ettiği İranlı sevgilisi Samar Dadgar ile nikah masasına oturmayı düşünüp düşünmediğiniz sorusuna “Kısmet” yanıtını verdiği kısa süre önce kameralara takılan Deniz’den abartılı bir hareket.

 

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir