Masumlar Apartmanın Gülben'i Yeni Dizisiyle Ekranlara Geri Dönüyor!

0

2 sezonluk dizi projesi Masumlar Apartmanı’nda canlandırdığı Gülben karakteriyle herkesin beğenisini kazanan Merve Dizdar, oyunculuk becerisiyle milyonları kendine hayran bıraktı. Adını geniş bir kitleye duyurma fırsatı bulan oyuncu, 2023 yılının en farklı kadın karakterlerinden biri olarak ekranda görünmeye devam edecek.

Star TV’de 9 Ocak Pazartesi günü ilk bölümüyle yayınlanacak olan Ömer dizisinin oyuncularından biri de Merve Dizdar. İsrail yapımı Shitsel dizisi yerel uyarlaması seyirciyi üzecek hikayelerle dolu.

Merve Dizdar’ı çok farklı bir hikayede Ömer karakterinin ablası Nisa olarak bulacaksınız. Nisa karakterinde, kocası 4 çocuğuyla birlikte ortadan kaybolduğu için yaşam mücadelesinin ortasında yalnız kalan bir kadının büyük çaresizliğini görebilirsiniz.

Hem Dertli Hem Mutlu Bir Dizi Sizi Bekliyor!

Merve Dizdar, toplumsal olarak eşit olan bu rolle, Masumlar Apartmanı dizisindeki Gülben gibi hem dertli hem de hayatın zorluklarıyla mücadele eden bir kadını canlandıracak. 4 çocuk annesi olmak oyuncu için oldukça zorlu bir macera olacaktır. Her şeyden önce kocasından umduğunu bulamayan ve çocuklarıyla birlikte bir hayat yaşamak zorunda kalan güçlü kadın rollerden biri olan Merve Dizdar geniş bir izleyici kitlesini etkileyecektir.

Bu Dizi Nisa Karakterini Çok Yoracak!

Nisa’nın karakterinin önemi, günümüz dünyasında birçok kadının benzer durumlarda yaşamasından ve Türkiye’de bir aile gerçeği olmasından kaynaklanmaktadır. Merve Dizdar’ın hayranları, ünlü oyuncunun hırçın, sert, güçlü ve aynı zamanda zihinsel olarak kırılgan olabileceği sahneleri merakla bekliyor. Babasının affına sığınan Nisa’nın gidecek yeri yoktur ve caminin imamı Reşat’ın çocuklarıyla birlikte gireceği sınav Ömer dizisinin başarısı için çok önemli olacak gibi görünmektedir.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir