Köprü ve Otoyol Ücretlerine Zam Geldiği Haberleri Yalan Çıktı! Karayolları Genel Müdürlüğü Resmi Olarak Açıkladı!

0

Köprü ve otoyol ücretlerin arttı mı? Osmangazi Köprüsünde zamlı fiyatlar gündem oldu! Zam fiyatları ile ilgili Karayolları Genel Müdürlüğün’den resmi bir açıklama geldi! Zam haberleri yalan denildi!

Son dakika… Araç sahipleri 2023’te ‘Köprü ve otoyol fiyatları yükselecek mi?’ Sorunun cevabı aranıyor. Sosyal medyada Osmangazi Köprüsü geçiş ücretlerine zam yapıldığı ve en uygun araç geçişinin 410 lira olduğu haberi çıktı. Ulaştırma Bakanlığı ve Karayolları Genel Müdürlüğü’nden beklenen açıklama geldi.

Son Dakika: Sosyal medyada Osmangazi Köprüsü geçiş ücretlerinin artırıldığı ve en ucuz araç geçiş ücretinin 410 TL olduğu iddia edildi. Araç sahiplerini etkileyen konu ile ilgili açıklama var. İşte son dakika haberinin detayları…

ULAŞTIRMA BAKANLIĞI: HERHANGİ BİR ZAM YOK

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın Twitter hesabından yapılan açıklamada “Köprü ve otoyol ücretlerinde herhangi bir zam yoktur. Yalan haberlere itibar etmeyiniz.” sözleri ifade edildi.

“HABER YANLIŞ”

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Karayolları Genel Müdürlüğü olarak Yap-İşlet-Devret (YİD) olarak işlettiğimiz ve işlettiğimiz köprü ve otoyol geçiş ücretlerine 2023 yılında zam yapılmadı. Bu yöndeki iddialar tamamen asılsızdır. Kamuoyuna duyurulacaktır.” ifadeler kullanılmıştır.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir