Mahsun Kırmızıgül’ün 'Prestij Meselesi' Olaylı Bitti! Kardeşler Bir Birine Girdi!

0

Hilmi Topaloğlu’nun eski eşinin oğlu Volkan Topal’ın, yönetmenliğini şarkıcı Mahsun Kırmızıgül’ün yaptığı, 3 Şubat’ta vizyona giren Prestij Meselesi filminin vizyona girmesini durdurmak için açtığı davada kardeşler arasında gerilim yükseldi. Mahkeme duruşmayı ertelerken, kardeşi Okan Topaloğlu, davacı Volkan Topal’a “20 yıl sonra film çıktı ve siz piyasadasınız. Babamın kemiklerini sızlatan adam utanmazdır” dedi. Kırmızıgül, Topaloğlu’nu sakin olması konusunda uyardı

Müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu’nun ilk eşinden büyük oğlu Volkan Topal, 3 Şubat’ta vizyona girecek Prestij Meselesi filminde babasının itibarını zedelediği iddiasıyla Mahsun Kırmızıgül’e filmi durdurduğu için dava açtı. Mahkemeye verilen önergede, “Filmde sevgilisi olan sanatçılar açıklanacak. Müvekkilin Hilmi Topaloğlu’nun ihtilaflı olduğu Mahsun Kırmızıgül’ün bu filmini yapmasına müvekkil izni yok. Müvekkil özel hayatını ifşa etmeyi asla kabul etmemiştir” denildi. babasının hafızasını konu alan bir film çekerek hayata döndürüyoruz, bu nedenle filmin çekimlerinin durdurulmasını ve gösteriminin engellenmesini talep ediyoruz.”

Bu konudaki süreç İstanbul 2. Fikri ve Sınai Haklar Mahkemesi’nde başladı. Duruşmaya davacı Volkan Topal, sanık Mahsun Kırmızıgül ve tarafların avukatları katıldı. Ayrıca, Mahsun Kırmızıgül’ü desteklemek için Hilmi Topaloğlu’nun ikinci eşi Semiha Topaloğlu ile oğulları Okan ve Gürkan Topaloğlu da duruşmaya katıldı.

“BU HUKUKSUZDUR”

Duruşmada ifade veren davacı Volkan Topal, “Oyuncu Şebnem Bozoklu basına ‘Hilmi Topaloğlu’nun sevgilisini oynuyorum’ dedi. Bunun dışında Mahsun Kırmızıgül bunun gerçek bir hayat hikayesi ve otobiyografik bir film olduğunu söyledi.Film çekiliyor dediklerinde babam evli ve üç çocuk babasıydı.Bu yasa dışı.Jale karakterini canlandıran oyuncu puanları artırdı. babama silah doğruluyor ve “ya beni ya karını seçeceksin” diyor babam korkuyla masanın üzerinde duruyor. “filmi görmeni istiyorum” dedi.

“HER ZAMAN FİNANSAL VE DESTEKÇİ OLDUM”

Röportaj yapılan Dimension Film temsilcisi Mahsun Kırmızıgül, “Kalbini kırmak için yaptığım filmler de ortada. Çok üzgünüm, aile de üzgün. Burada niyetim kötü olsaydı ailenin diğer üyeleriyle sorun yaşardım ama tedbire tabi olan bu filmde rahmetli Hilmi abinin diğer çocukları ve eşi rol aldı. Sen de beni destekliyorsun. Her zaman maddi ve manevi destekçisi oldum” dedi.

Mahkeme heyeti, savunmaların ardından avukatların hakem değişikliği taleplerinin değerlendirilmesi için duruşmayı erteledi.

“20 YIL SONRA PAZARA GELİYORSUNUZ UTANIN ADAM”

Duruşmanın ardından Okan Topaloğlu, Volkan Topal’a “Utanmaz adam. 20 yıl sonra. Ne yaptığımızı sordun mu? 20 yıl sonra film çıktı ve sen piyasadasın. Babamın kemiklerini sızlatan adam, utanmaz adam. 20 yıldır yoksunuz, yeğeniniz neredesiniz? Yaşadıklarımı biliyor musunuz?” Bunun üzerine grup sakinleşerek basına açıklama yapmak üzere adliye meydanına gitti.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir