Mahkum Dizisinin Hikayesi Bitti! Yeni Hikayesi Sevilmedi!

0

Mahkum dizisinin sahip olduğu hikaye ilk sezon beğenilmişti. Üstelik reytinglerde yüksek sonuçlar elde ediliyordu. Ancak gelinen noktada dizinin çok daha farklı bir gidişata sahip olduğu vurgulandı. İzleyiciler, diziyi izlemeyi bıraktıklarını tek tek açıklıyor.

2. Sezonda Hikaye Değişti

Gelen bilgiler doğrultusunda Mahkum’un 2. sezonunda hikaye iyice değişti. Bu gelişme ışığına bizleri başka nelerin beklediği merak edilid. Dizinin reytinglerinin bu yüzden düştüğü ifade ediliyor. Yeni oyuncular katılmış olsa dahi bu reyting olarak tam anlamıyla etki etmeyi başaramadı.

Diziye Kimler Katıldı?

Fox TV dizisi Mahkum’a katılan oyuncular tek tek açıklandı. 2. sezonda Gökçe Eyüboğlu, Seda Türkmen, Nazlı Bulum, Mehmet Bozdoğan, Mine Kılıç, Sarp Aydınoğlu, Cem Söküt ve Erdal Küçükkömürcü’yü izliyoruz. Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu’nun yanı sıra bu isimlerin de diziye renk kattığını söylemek mümkün. Mahkum dizisinin yeni bölümlerinde neler yaşanacağını sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Reytnglerde bir değişiklik yaşanır veya final kararı verilir ise yine haber sitemiz üzerinden bilgi edinebileceksiniz.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir