Ben Bu Cihana Sığmazam Oyuncusundan Kadın Oyunculara Büyük Övgü!

0

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisiyle ilgili çeşitli detaylara yer verildi. Öyle ki güncel gelişmeler ışığında bizler ineler bekliyor belli olacak. Peki ya dizi hakkında başka neler biliniyor? Ünlü oyuncudan gelen açıklama herkesi şaşırttı.

Kadın Oyuncular Hakkında Konuştu

Hakan Karahan, kadın oyuncuların dizideki etkisine değindi ve büyük öneme sahip olduklarını söyledi. Kendisinin Oktay Kaynarca ile başrolde mücadele etmesine rağmen kadın oyuncuların dizi için önemli bir noktada olduklarını ifade etti. Öte yandan aşağıdaki açıklaması ise oldukça fazla beğenildi: “Müthiş kadın hikayesi var. Bugüne kadar ki bu tip istihbarat savaşları ile geçen dizilerin en kadın odaklısı olacak, benim gördüğüm kadarıyla. Gerek Pelin, gerek Ebru, gerek Işıl, gerek Gülenay şahane oynuyorlar. Arkalarında çok zengin bir kadro ve hakikaten dolu dolu bir konu var. Bence hakkını veriyorlar. Biz Oktay ile ne kadar savaşırsak savaşalım, ekranda hep kadınlar olacak ve bu hoşuma gidiyor.”

İzleyiciler Diziden Memnun

Tüm bu gelişmelerle birlikte izleyicilerin diziden memnun olduğu ve severek takip ettikleri belirtiliyor. Oktay Kaynarca’nın bu başarısı ise gözden kaçmamakta.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir