Kuruluş Osman'da Bir Oyuncu Diziye Veda Ediyor! İsmi Sır Gibi Saklanıyordu!

0

ATV dizisi Kuruluş Osman’da hangi oyuncunun ekrana veda edeceği sır gibi saklanmaktaydı. Son dakika gelişmesiyle birlikte dizi hakkında güncel gelişmeler aktarıldı. İşte detaylarıyla birlikte sevilen yapımda yaşanacaklar…

Diziden Kim Ayrılacak?

Burak Özçivit, Özge Törer ve Yıldız Çağrı Atiksoy’un başrolde oynadığı diziden ayrılması beklenen oyuncunun ismi henüz paylaşılmadı. Ancak yakın zaman sonra açıklanması bekleniyor. ATV Kuruluş Osman 114. bölüm fragmanından sonra işlerin seyri değişecek.

Dizinin Son Bölümünde Neler Yaşandı?

Beyler bütün olanlardan Osman Bey’i mesul tutarlar. Beyler, Nayman’ın Samagar’ın kellesine karşılık istediği diyeti Osman Bey’in ödemesi gerektiğini ifade ederler. Osman Bey ise kararlıdır. “Samagar için değil diyet kapıdaki itimi dahi vermem.” diyerek kararlılığını sürdürmektedir. İsmihan Sultan’ın ve Beyler’in buna tepkisi nasıl olacaktır? Osman Bey, beyler arasında en küçük beyliğin kendileri olduğunu bilmektedir. Osman Bey, mülk olarak da güç olarak da bu beylerden daha zayıf olsalar da onlara denk olduklarını vurgular. Osman Bey onlara denk olduğunu nasıl gösterecektir?

Olof’un hefedinde İnegöl var!

Osman Bey, Moğol tehlikesinin gerginliğini yaşarken Olof rahat durmaz. Büyük bir ordu toplamıştır. Ordu, Bizans askerlerinden oluşmaktadır. Olof, Bizans Ordusunu nasıl emri altına almıştır? Olof gözünü İnegöl’e dikmiştir. İnegöl’ün akıbeti ne olacaktır? Dört bir yandan sıkışan Osman Bey, içinde bulunduğu bu cendereden nasıl kurtulacaktır?

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir