Kuruluş Osman Dizisinde İşler İyice Kötüye Gitmeye Başladı! Performansları İyice Düştü!

0

ATV dizisi Kuruluş Osman’daki son gelişmeler ekrana geldi. Öyle ki bizleri hangi gelişmeler bekliyor merak edildi. Güncel detaylarla birlikte çeşitli ifadelere yer verilecek. Dizideki son durumu sizlerle paylaşacağız. Son zamanlara damgasını vuran dizide çeşitli sorular yanıt buluyor. Geçtiğimiz sezon reytinglerde çift haneli sonuçlar elde eden dizi, zirvedeki yerini koruması bir yana reytinglerle farkını ortaya koyuyordu.

4. Sezonda Reytingler Düştü!

Kuruluş Osman, yeni sezona büyük hazırlık yaptı. Dizi, hali hazırda kendi kulvarında hala birinci sırada. Öte yandan dizinin bu gidişatına rağmen bir türlü çift haneli reytingleri görememesi dikkat çekti. Yani reytingler düştü ancak sıralama değişmedi. Bu sezon dizinin karşısına oldukça iddialı bazı rakip yapımlar çıktı. Bu nedenden ötürü dizideki istikrar bir anda bozuldu.

Oyuncu Kadrosu Yenilendi

Öte yandan Kuruluş Osman dizisine katılan oyuncularla birlikte herkes şok oldu kaldı. Çünkü Burak Özçivit’e eşlik edecek pek çok isim diziye dahil olmuş vaziyette. Bu gelişme ile birlikte bizleri başka nelerin beklediği de yanıt bulacak. ATV dizisindeki son detaylar ve dahası ortaya çıkıyor.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir