Kızılcık Şerbetine Yolun Sonu Gözüktü! Yaprak Dökümü Başladı! İkinci Oyuncu Diziden Ayrıldı!

0

Star TV ekranlarının iddialı dizisi Kızılcık Şerbeti 12. Bölüm milyonları şaşkına çeviren bir sahneyle seyirci karşısına çıktı. İşte geceye damga vuran anlar…

Her bölümde olayların daha da karmaşıklaştığı Kızılcık Şerbeti yeni bölümünden sonra işler iyice karışmış ve işler çıkmaza girmiştir.

KIZILCIK ŞERBETİ VEDA EDEN İSİMLER!

Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sibel Taşçıoğlu, Barış Kılıç ve Müjde Uzman gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti’nin son bölümüne ayrılık damgası vurdu. Televizyon ekranlarının iddialı ve tepki toplayan sahneleriyle hemen her hafta izleyici karşısına çıkmaya devam eden Kızılcık Şerbeti dizisinde neler oluyor?Henüz 12 bölümü yayınlanmış olmasına rağmen cuma akşamı reytinglerde oldukça önemli bir yer tutan Kızılcık Şerbeti dizisi ile ilgili son detay haberimizde.

13. BÖLÜM BOMBA GİBİ GELİYOR!

Oldukça iddialı bir sezon başlangıcıyla herkesin dikkatini çeken Kızılcık Şerbeti dizisinde bir süredir ayrılık iddiaları gündemdeydi. Özellikle son birkaç bölümde ayrılık iddialarının su yüzüne çıkmasıyla birlikte Kızılcık Şerbeti 12.Bölüm izleyenleri ekrana kilitledi ve olaylar yaşandı. Daha da önemlisi kızılcık şerbeti tesettür sahnelerinden sonra dizi iptal bile edilecekti. Kızılcık Şerbeti Doğa ile Fatih arasında yaşanan olaylar ve diziden ayrılma kararı, dizinin sıkı takipçilerini çileden çıkardı. Bazı izleyiciler sosyal medyada yapımcıları eleştirirken, “Kızılcık Şerbeti dizisinden iki başrol ayrıldı. Daha ne yapacaksın?” yorumunu yaptı.

Yapılan yorum ve değerlendirmelerin ardından Kızılcık Şerbeti üreticilerinin adımları sorulmaya başlandı.

 

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir