Kızılcık Şerbeti Dizisinde Ortalık Karıştı! İzleyiciler Bile Ne Olduğunu Anlayamadı!

0

Show TV dizisi Kızılcık Şerbeti’ndeki güncel gelişmeler dikkat çekiyor. Öyle ki dizideki son dakiak gelişmeleri de açıklandı. Yeni bölümde her şey yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Doğa ve Fatih arasında ne yaşandı? Dizinin son bölümü izleyicilerin gözünden kaçmadı.

Kızılcık Şerbeti Son Bölümde Yaşananlar

“Nursema’nın Umut ile buluşmasına büyük tepki veren Pembe ile Nursema’nın arası çok gergindir. Pembe ikilinin arkadaşlığına bir son vermek için kendince bir çözüm yoluna gider.

Nilay’ın tekne sevdası onu ve kocasını zor duruma düşüreceği ufaktan belli olmaya başlar.

Pembe’nin yoldaki torunları için kuracağı Zekeriya Sofrası iki aileyi bir araya getirecek, bu tür olaylardan hiç anlamayan Alev yine pervasız hareketleriyle ortamı gerecektir.”

Kızılcık Şerbeti Oyuncuları

Kızılcık Şerbeti dizisinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz, Tuana Gizem Uzunlar oynamaktadır.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir