Bir Küçük Gün Işığı'nda Kıyamet Koptu! Bu Savaşın Sahibi Kim Olacak?

0

Bir Küçük Gün Işığı dizisi oldukça hayret verici geçiyor. Çünkü olaylar birbiri ardına sıralanmakta. Dizideki güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde olacak. Son olayları sizlerle paylaşıyoruz. Seray Kaya, Berk Oktay, Şeyma Korkmaz, Esra Dermancıoğlu, Tuğçe Açıkgöz, Sinem Ünsal ve Azra Aksu’nun oynadığı dizideki gelişmeler yine dikkat çekici olarak yorumlandı.

ATV Dizisinde Neler Oluyor?

“Elif, Cemil’i itenin Ümran olduğunu öğrenmiştir. Ancak Ümran’la yüzleştiğinde geçmişin çok farklı bir yüzüyle tanışır ve Ümran’ın sırrını gizlemeye karar verir. Ümran da Elif’in bu özverisini karşılıksız bırakmaz. Güneş konusunda onu özgür bırakıp evin içinde daha rahat etmesini sağlamak ister. İki kadın arasında ilk kez buzlar erimiş ve dayanışma sağlanmışken Ümran için Cemil hala bir tehdittir. Geleceğini Cemil’in uyanışına ve insafına bırakmak istemez. Elif ise Fırat’a karşı haksızlık ettiğini fark eder. Kalbinin sesini dinlemeye karar verir. Geç de olsa çıktıkları balayında Elif gerçekleri fark eder. Artık Cemil’in hayatı, Elif’in, Fırat’ı ikna edebilmesine bağlıdır.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir