Kızılcık Şerbeti dizisi Final mi Yapıyor? Yapımcı Kızılcık Şerbeti dizisi İle İlgili Kararını Verdi..

0

Show TV dizisi Kızılcık Şerbeti’ndeki güncel gelişmeler tekrardan ortaya çıktı. Ünlü oyuncu diziden ayrılacak mı? Dizi ile ilgili öyle bir karar verildi ki duyunca çok şaşıracaksınız. Doğukan Güngör, Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman ve Barış Kılıç’ın oynadığı dizide bizleri neler beklemekte? Güncel bilgileri iletirken bir yandan da çeşitli detaylara yer verilecek.

Dizi Final Yapacak mı?

Bu konuda henüz resmi bir açıklama gelmiş değil. Dolayısıyla dizinin ekranlara veda edeceği yönünde haberler çıksa da resmiyeti korumuyor. Son zamanlara damgasını vuran Kızılcık Şerbeti ile ilgili bir bilgi verilmesi halinde sizlere haber edeceğiz.

Kızılcık Şerbeti Son Bölüm Özeti

“Abdullah ve Pembe’nin, Alev’in ofisinde karşılaşmaları iki aile içinde de büyük fırtınalara sebep olacaktır. Özellikle Pembe’nin kocasına olan kırgınlığı kolay kolay geçmeyecektir. Kıvılcım hakkında dava açılacağını öğrenen Ömer, bu işi mahkeme salonlarına taşınmadan halletmeye çalışacak ve bunda da başarılı olacaktır. Doğa’nın babası Kayhan, Ünallar’a satmayı hedeflediği otel konusunda hüsrana uğrasa da pes etmeyecek, bu sefer damadı Fatih üzerinden yeni ataklara kalkışacaktır. Nursema ve Umut arkadaşlığı Nursema’nın tüm çekingenliğine rağmen filiz vermeye başlayacaktır. Kısa bir süre önce doktor konusunda kriz yaşandığı için Doğa artık bu yolda ne annesine ne de kayınvalidesine sormadan yalnız yürümeye karar verir. Ancak aldığı tek karar bu değildir. Doğa’nın kimseye haber vermeden okula tekrar başlaması yeni olayları tetikleyecektir.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir