Gelsin Hayat Bildiği Gibi Dizisine Destekler Üst Üste Geldi! Sosyal Medya Desteğini de Arkasına Aldı!

0

Show TV dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde bizleri neler bekliyor belli olacak. Öyle ki sevilen yapımdaki son dakika gelişmeleri yanıt buluyor. Dizinin sosyal medya desteği alması dikkat çekti. İzleyiciler, sevilen yapımı heyecanla takip ediyor. Düzenli olarak paylaşım yaparak dizinin daha fazla reyting alması için uğraşıyorlar.

Reytingleri Güzel Gidiyor

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin reytingleri güzel seyrediyor. Hali hazırda dizinin reyting sıralamasında ilk 10’da yer aldığı görülüyor. Bu nedenle dizi ile ilgili güncel gelişmelere bakacak olursak çok önemli detaylar paylaşılmakta.

Dizide Neler Yaşandı?

“Sadi geçmişi Songül’e anlatmak ister ama Songül Sadi’yi dinlememe konusunda kararlıdır. Derya da Songül’le konuşmak için birçok yol dener. Songül’e kendini anlatacak yollar arayan Sadi, Gizem’in annesiyle ilgili acı bir haber alır. 12-B bu sefer bir acıyı paylaşmak için toplanırken Gizem’in üzüntüsüne destek olmaya çalışan Araz ve Mert arasında sinirler gerilir.

Can’la birlikte kasayı açmayı başaran Aylin, mahkemede babasının suçsuz olduğunun kanıtlanacağından eminken Esra’nın hamlesiyle elindeki delili kaybeder.  Oğuz, mahkeme zamanının yaklaşmasıyla delilin gelmesini beklerken Aylin delile yeniden ulaşabilecek midir?”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir