Kerimcan Durmaz Herkesin Beklediği Hadise ve Dinçerler Hakkında Konuştu!

0

Kerimcan  Durmaz ile Mehmet Dinçerler arasındaki görüntüler büyük şok etkisi yaratmıştı. İkilinin öpüştüğü iddia ediliyordu. Öte yandan aralarında bir şey olup olmadığı sorusu sorulunca Kerimcan Durmaz’dan da açıklama geldi. Katıldığı ödül töreninde konuşan Durmaz, önemli ifadeler kullandı. Peki ya kendisi hakkında neler biliyoruz? İşte merak edilenler ve çok daha fazlası haberimizde.

Kerimcan Durmaz İçin mi Boşandılar?

Sosyal medyada ortaya çıkan öpüşme temalı görüntülerin ardından Kerimcan Durmaz’dan açıklama geldi. Mehmet Dinçerler ile aralarında bir şey olmadığını aktaran Durmaz, algı yaptıklarını belirtti. Dolayısıyla kendisinin doğum günü partisinde çekilen bir görüntü olduğunu ifade etti. Hadise’nin de Mehmet Dinçerler’in de arkadaşı olduğunu söyledi.

İddiaları Reddetti!

Kerimcan  Durmaz, yaptığı açıklamada iddiaları reddetti ve önemli ifadelere yer verdi: “Yok artık. O görüntüler çıktığında boşanma haberleri çıkmıştı. Mehmet ve Hadise benim eski arkadaşlarım. Görüntülerin çekildiği yer de benim doğum doğum günü partimdi. Deha’da orada sahneye çıkmıştı. Öpüşme görüntüsü falan değil, samimi bir arkadaşım. Herkese ne kadar samimi davranıyorsam ona da o kadar samimiydim. Ben samimi biri olduğum için insanlar öyle bir algı yaratabiliyor. Arabadaki görüntüleri de ben paylaşmıştım zaten. Bunda ne aranıyor merak ediyorum.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir