Kerem Alışık Sinirlerine Hakim Olamadı! Set Arkadaşına Hakaret Etti ve Ceza Aldı!

0

Bir Zamanlar Çukurova dizisi, yayınlandığı dönem büyük ilgi çekiyordu. Oyuncu kadrosunda yer alan isimler ise farkını ortaya koymaktaydı. Gelinen noktada ise bizleri nelerin beklediği belli oldu. Sevilen yapıma dair neler biliyoruz? Güncel gelişmeler ışığında çeşitli ifadelere yer verilmekte. Öte yandan dizideki son durumu sizlerle paylaşacağız. Son dakika detayları başta olmak üzere Kerem Alışık ve Murat Ünalmış hakkında bilinmeyenler ortaya çıkacak.

Kerem Alışık Para Cezası Aldı

Kerem Alışık’ın neden para cezası aldığı merak ediliyor. Murat Ünalmış ile set içerisinde kavgada söylediği hakaretten ötürü böyle bir ceza aldığı ortaya çıktı. Güncel gelişmeler ışığında ikili arasındaki kavgada hakaretlerin havada uçuştuğu belirtiliyordu.

Murat Ünalmış Davacı Oldu

Murat Ünalmış, kendisine hakaretler savuran Kerem Alışık’ı dava etmiş ve o günden bu güne davanın devam ettiği ortaya çıkmıştı. Verilen kararla birlikte artık oyuncunun para cezası ödemesi gerektiği kararlaştırıldı. ATV dizisi setinde yaşanan olayın henüz yeni sonuçlanıyor olması da dikkat çekti.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir