İsmail Hacıoğlu’ndan Yeni Dizi! Fox TV Ekranlarında Bu Sefer İyi Birini Canlandıracak!

0

Fox TV dizisi hakkında güncel bilgiler aktarıldı. Yakın zaman sonra Taçsız Prenses dizisi ile ekrana gelecek olan yapım dikkatleri üzerine çekti. Ünlü oyuncu, normalde Mahkum dizisinde oynamaktaydı. Ancak dizi bir süre önce final yaptı ve yayın hayatına veda etti. İsmail Hacıoğlu ise yeni dizisi ile gündeme geldi.

 Taçsız Prenses Başlıyor!

Taçsız Prenses dizisi yakın Fox TV ekranlarında olacak. Dizinin oyuncu kadrosu ve konusuna dair bilgiler aktarıldı. Sevilen yapımla ilgili bizleri başka neler bekliyor yakın zaman sonra aktaracağız. Öte yandan son dakika detayları da belli olacak.

Taçsız Prenses Oyuncu Kadrosu

Taçsız Prenses dizisinde İsmail Hacıoğlu, Sümeyye Aydoğan, Elif Kurtaran, Tolga Tekin, Feride Çetin, Seda Akman, Merve Şen ve Mustafa Kırantepe oynamakta. Başarılı oyuncularla donatılmış dizide bizleri başka neler bekliyor aktaracağız. Güncel gelişmeler en kısa sürede yanıt bulacaktır.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir