Sıfır Opel Grandland Alacaklara Üzücü Haber Geldi! Opel Grandland Otomobiline Yıl Başı Öncesi Zam Geldi!

0

Opel Grandland’e tamı tamına 28.000 TL’lik Aralık ayı zammı vurdu. Ancak 0 faiz imkanıyla Opel Grandland’in Aralık 2022 ayı fiyatları ne kadar olacak? 0 Fazili Grandland güncel fiyat listesi sizlerle…

Alman otomobil devi Opel’in Grandland modeline bu ay tam tamına 35 bin TL zam geldi. Fiyat listesi en çok merak edilen ve araştırılan modeller arasında yer alan Opel Grandland’de 0 faiz fırsatı sunuluyor.

Ancak 0 faiz imkanı sağlayan Opel Grandland’in Aralık 2022 ayı fiyatları ne kadar olacak? Gelin 0 faizli Grandland fiyat listesine bakalım..

Opel’in SUV segmentinde üretmiş olduğu araçlar amiral gemisi şeklinde bilinmekte olan Grandland’in Aralık ayı fiyatları da açıklandı. SUV seven kişilerin fiyat listesini büyük bir merakla takip ettiği ve araştırdığı Opel Grandland’e bu ay tamı tamına 28.000 TL zam yapıldı.
 
Verilen bilgilece bakacak olursak OpeL Grandland, SUV sınıfı araçlardan beklenmekte olan geniş yaşam alanı, akıllı, güncel teknolojiler ile dikkat çekerken söz konusu araç ise güvenlik özellikleri ve ailelerin tüm ihtiyaçlarına karşılarken aynı anda benzerlerinden de sıyrılmakta.

Şık tasarıma sahip aynı zamanda da yenilikçi teknolojilerliyle dikkatlari üzerine çekmiş Opel Grandland’de gece görüş sistemi, IntelliLux LED Pixel Farlar, benzinli ile dizel motor opsinyonlarına sahiptir.

Opel GrandLand’de 17 inç teknik gri jantlar, Full LED farlar, 7 inç dijital gösterge paneli, 180 derece görüş kamerası yer alırken, ısıtmalı ön ve arka koltuklar, ısıtmalı ön cam ile soğuk kış günlerinde sürüş konforunu da yükseltmekte.

Opel Grandland’de 250.000 TL için 12 ay %0,99 yada 170.000 TL için 12 ay %0 faiz seçenekleri bizlere vaat ediliyor.
Opel Grandland güncel fiyat listesi;

Opel Grandland’in başlangıç fiyatı Kasım ayı içinde 934.899 TL olarak açıklanmışken, söz konusu olan bu fiyat Aralık ayı içinde 962.899 TL’ye yükselmiş oldu. Yeni Grandland’e Aralık ayında tamı tamına 28.000 TL’lik zam geldi.

 

Motor / Şanzıman           Donanım          Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Fiyatı

 

1.2 130 HP Benzin          Edition                 962.900 TL

AT8                                  Elegance             1.028.900  TL
 

1.5 130 HP Dizel             Elegance              1.078.900  TL

AT8                                   Ultimate             1.125.900 TL

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir