İrem Derici Eleştiri Yağmuruna Tutuldu! El Hareketi İrem Derici'ye Pahalıya Mal Oldu!

0

Estetik operasyonlarını gizlemeyen Derici, son günlerde meme estetiğinin “6 yaşında” olduğunu ve bu kez kulis değişimiyle gündeme geldiğini söyledi. Paylaştığı videoda “Neyin var” notuyla el işaretleri yaptığı görülen Derici, bu paylaşımının ardından eleştiri odağı oluyor.

Estetiği konusunda her fırsatta açık olan ve silikon meme yaptıran İrem Derici, özel hayatıyla her zaman hesaplaşır ve paylaşımlarda bulunur. Cem Belevi tarafından aldatıldığını açıkladıktan sonra özel hayatını gündemden uzak tutan ünlü şarkıcı İrem Derici, yaptığı son paylaşımla olay oldu.

8.3 milyon takipçisi bulunan Derici, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir paylaşımla sosyal medyada gündem yarattı. Sahnenin önünde kulislerden komik bir video yayınlayan şarkıcı, videonun sonunda el sallarken görüntülendi.

Derici’ye gelen bazı yorumlar ise şu şekilde:

“Bir kadın sanatçıya şu hareket yarışıyor mu?”

“Bu sanatçı mı şimdi?”

“Şimdi sen örnek bir sanatçı mısın ?”

“Şımarıklığın videosu ben utandım burda”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir