Honor Play 5 Modelinin Tasarımı ve Özellikleri Ortaya Çıktı

Honor, geçtiğimiz hafta Çin’de Play 5T Life isimli yeni akıllı telefon modelini duyurdu. Şimdi ise GSMArena tarafından yaklaşmakta olan Honor Play 5 modelinin render görüntüleri ortaya çıktı. Bununla birlikte Digital Chat Station, yaklaşan modelin teknik özelliklerini açıkladı. Bu yazımızda ortaya çıkan detayları sizlerle paylaşıyor olacağız.

Aşağıda yer alan görsel üzerinden Honor Play 5’in tasarım detaylarına göz atabilirsiniz. Bununla birlikte cihazın su damlası çentiğine sahip bir ekran tasarımını benimsediğini görüyoruz. Aynı zamanda akıllı telefon kenarları yuvarlatılmış köşelere sahiptir. Ancak cihazın yan tarafının düz olduğunu da belirtelim.

Arka bölümde ise büyük bir kamera modülü yer alıyor. Buna ek olarak bu modül içerisinde dörtlü kamera kurulumu ve LED flaş yer alıyor. Ayrıca bu dörtlü kurulum 64MP ana kamera, 8MP ultra geniş açılı kamera, 2MP makro kamera ve 2MP derinlik sensörü olarak karşımıza çıkmaktadır. Bununla birlikte cihazın 6,53 inç boyutundaki ve FullHD+ çözünürlüğündeki OLED ekranında yer alan çentik içerisinde bir özçekim kamerası sunulacaktır.

Akıllı telefonda bağlantı noktası olarak USB Type-C portu bulunacak. Bununla birlikte cihazda 3.800mAh kapasiteli bir batarya yer alacaktır. Honor Play 5 modelinde MediaTek’in 5G desteğine sahip olan Dimensity 800U yonga setini göreceğiz. Ayrıca OLED ekrana sahip olduğu için cihazda ekran içine gömülü parmak izi okuyucu bulunabilir.

Buna ek olarak Honor Play’in özçekim kamerası konusunda bir bilgi bulunmuyor. Ayrıca cihazın muhtemel satış fiyatı konusunda da herhangi bilgiye sahip değiliz. Şimdilik cihaza dair bildiğimiz bilgiler bunlarla sınırlıdır. Ancak ilerleyen günlerde yeni bilgiler geldikçe sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

“Honor Play 5 Modelinin Tasarımı ve Özellikleri Ortaya Çıktı” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir