Hayatımın Şansı Dizisi İçin Final Kararı Verildi! Fox TV Bir Dizinin Daha Biletini Kesti!

0

Fox TV’de yayın hayatına başlayan Hayatımın Şansı dizisi, ilk bölümü ile alkış toplamıştı. Sonrasında ise dizinin hikayesi kesintisiz şekilde devam etmişti. Ancak alınan bir haber, izleyicilerin yüreğini parçaladı. Hiç beklenmeyen bir gelişme gündemdeki yerini aldı. Dizi için final karar verildi.

Hayatımın Şansı Final Yapıyor!

Hayatımın Şansı dizisi için final kararı geldi. Yapımcı ve kanalın yaptığı anlaşma ile birlikte 9. bölümd final yapacak. Alican Yücesoy, Şifanur Gül, Musa Uzunlar, Erkan Avcı, İlker Kızmaz, Kemal Uçar, Açelya Devrim Yılhan, Sermet Yeşil, Tuğçe Yolcu, Aslıhan Kapanşahin, Hale Soygazi, Hira Su Yıldız’ın oynadığı dizide artık yolun sonuna gelindi.

Hayatımın Şansı Dizisi Son Bölüm Özeti

“Havalimanında kaçmak üzere olan kızlarımız, hiç ummadıkları bir yerden darbe yerler… Artık her şey sil baştan başlayacak, kartlar yeniden karılacaktır… Rüzgar ile Yonca yeni kararların arifesinde birbirlerine giderek yakınlaşıyorlardır. Canan ise, Erman ile birlikte Sare’yi almak için girdiği yolda; sadece onu değil tüm karakterlerimizi derinden sarsacak acı bir olaya neden olur…”
 

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir