Hafızalardan Silinmeyen Kenan Işık'tan Müjdeli Haberi Ailesi Duyurdu!

0

Kenan Işık hayatta ve uzun süredir ailesinin yardım ve desteğiyle tedavi ediliyor. Dengesini kaybedip kafasını çarparak ameliyata alınan Kenan Işık, hayati tehlikeyi atlatsa da komaya girdi ve dışarı çıkamadı. Usta oyuncunun eşi Beril Işık, Kenan Işık’ın sağlık durumuyla ilgili müjde verdi.

Beril Işık, eşi Kenan Işık’ın sağlığı hakkında şunları söyledi: “Artık vücudunu tam olarak tutabiliyor ve dik durabiliyor.” 2014 yılında gittiği spor salonunda ayağının kayması ve yere düşmesi sonucu kafasını yararak komaya giren oyuncu Kenan Işık’ın sağlığına ilişkin haber geldi.

“OTURABİLİYOR! GÖZLERİYLE İLETİŞİM KURUYOR”

Oyuncunun karısı Beril Işık, “Yoğun bir şekilde fizyoterapi ve ergoterapi görüyor. Bakışlarıyla etrafındakini takip edebiliyor” diye konuştu. Duyulan haberler göre; Kenan Işık’ın artık gözleriyle iletişim kurabildiğini söyleyen Beril Işık, “Tekerlekli sandalyesinde kimi zaman bütün gün oturuyor. Vücudunu artık tamamen kendisi tutabiliyor, dik durabiliyor. Daha önce bunların hiçbirini yapamıyordu” ifadeleri kullandı.

Kenan Işık son hali!

Onu televizyon ekranlarında görmeyeli 5 yıl oldu. Ne bakışı ne de tonu hafızalardan silinmiş değil. Gülerken boncuk gözleri hayranları tarafından asla unutulmadı. Takvimler 21 Mart 2014’e taşındığında, spor yaparken bir anda kendini yerde buldu. Kafasına şiddetli bir darbe aldı. Hastanede ilk nefesini aldı. Onu sevenler her anını dua ederek geçirdiler. Peki Kenan Işık nerede? Ünlü sanatçı Kenan Işık’ın son durumu nedir? 2021 yılı için en güncel sağlık durumu bilgileri sizlerle.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir