Gülsim Ali İlhan Yeni Dizisinden de Ayrıldı!

0

Gülsim Ali İlhan’ın aldığı karar herkesi şok etti. Gönül Dağı dizisinde sergilediği performans ile hafızalara kazınan ünlü isim, dikkatleri üzerine çekiyor. Öyle ki aldığı karar sonrasında herkesi şok edecek. Çünkü kimse böyle bir hamle beklememekteydi. Güncel olarak kendisiyle ilgili neler biliyoruz? Merak edilenler ve çok daha fazlası yanıt bulacağa benziyor.

Selahattin Eyyubi Dizisinde Oynayacaktı

Gülsim Ali İlhan’ın yapımcı şirketler Selahattin Eyyubi dizisi için el sıkıştığı biliniyordu. Öte yandan provalara çeşitli eğitimlere de katılmıştı. Dizi için hazırlıklar sürerken bir anda oyuncu kadrosundan ayrıldığı öğrenildi. Bu hamlesiyle izleyicileri şok etti. Hayranları, kendisinin yeni bir projede oynamasını bekliyordu.

İlhan Şen Partneri Olacaktı

Öte yandan Selahattin Eyyubi dizisinde İlhan Şen ile birlikte oynama deneyimini yaşayacaktı. Fakat kendisinin aldığı karar doğrultusunda dizide oynamayacağı ortaya çıktı. Güncel gelişmeler ışığında bizleri başka nelerin bekleyeceğini sizlerle paylaşacağız. Öte yandan oyuncu ile ilgili bilinmeyenler de yanıt bulacak. Peki ya kendisine dair başka neler biliyoruz? Güncel bilgileri aktarmaya devam edeceğiz.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir