Gönül Dağı Dizisinden Ayrılan Gülsim Ali İlhan 2023 Yılına Yeni Dizisiyle Damgasını Vurmaya Geliyor!

0

Gönül dağı dizisinden ayrılmış Gülsim Ali İlhan 2023 senesine damgasını vuracak! Alsancak Dizisi hazırlıkları hızını kesmeden devam ediyor! 2023 senesinde Alsancak Dizisi TRT1’de yer alacak! Alsancak Dizisi, TRT1’e damgasını vuracak gibi duruyor!

Yeni sezonda yepyeni bir diziyle hayranlarının karşısına çıkmak için hazırlanan ünlü oyuncu, bu zamana kadar kendisini ekranda farklı rollerde görmüş hayranlarını bu sefer çok büyük şaşırtacak. Nedeni ise oyuncunun yer almış olduğu Al Sancak dizisindeki rolü bugüne kadar oynamış olduğu rollerden çok farklı olacak gibi duruyor.

Gülsim Ali İlhan Ekranlarda Şaşırttı!

Gülsim Ali İlhan, bambaşka bir kadın karakteriyle tekrardan televizyon ekranına dönecek olduğu için inanılmaz derecede heyecanlı. Yeni karakteri hakkında detay vermemiş ancak bambaşka bir kişilikle izleyici karşısına çıkacak olduğunu söylerken bile heyecanını bir hayli hissettirmeyi başarmış oyuncu, Uğur Güneş ile partnerlik edecek.

TRT1’in 2023 senesine damgasını vurması beklenen Al Sancak isimli asker dizisinin hazırlıkları yoğun bir şekilde devam etmekte. Bozdağ Film tarafında titiz bir şekilde hazırlanmış dizinin çekimlerine de çok özen göstermekte.

Al Sancak Dizisi 2023’de Rekor Kırmaya Geliyor!

Atilla Engin, Selman Kılıçarslan ve Mehmet Arı’nın senaryosunu yazdığı dizinin ilk fragmanları bir hayli ilgi çekmeyi başardı. İdris Nebi Taşkan ile Ahmet Yenilmez gibi genç oyuncuları da kadrosunda bir araya getiren Al Sancak dizisinin Türk televizyon tarihinin en iddialı projelerinden birisi olması beklentileri yer alıyor.

Türk askerinin kahramanlıklarının farklı olaylar ile tekrardan televizyon ekranına yansıtılacak olduğu Al Sancak dizisinin 2023 senesinde en çok konuşulacak işlerinden birisi olduğu net olarak biliniyor.

2021 ile 2022 senelerinde Gönül Dağı dizisi ile muhteşem bir başarı kazanmış Gülsim Ali İlhan, bu sefer de bambaşka bir yapımda yine göz önündeki kadın oyunculardan birisi olacak gibi duruyor.

Oyuncunun söylemiş olduğu gibi hayat verecek karakterin farklılığı da düşünüldüğünde 2023 yılına tekrardan Gülsim Ali İlhan damgasını vurur ise hiç şaşırmayın.

 

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir