Gionee M15 Tanıtıldı! İşte Fiyatı ve Özellikleri

Gionee, orta sınıf özelliklere sahip olan yeni akıllı telefon modelini tanıttı. Gionee M15 ismiyle piyasaya sürülen akıllı telefon, MediaTek’in Helio G90 yonga setinden güç alıyor. Bununla birlikte akıllı telefonda 48MP üçlü arka kamera kurulumu bulunmaktadır. Aynı zamanda söz konusu akıllı telefon modelinde 18W hızlı şarj destekli ve 5.100mAh kapasiteli bir batarya yer alıyor.

Gionee M15 Teknik Özellikleri

Tüm teknik özellikleri ile karşımıza çıkan Gionee M15 modelini bu yazımızda farklı başlıklar altında detaylıca inceleyeceğiz.

Tasarım Özellikleri

Türk şirketin yeni akıllı telefon modeli ortalanmış kamera deliğine sahip bir ekran tasarımıyla karşımıza çıkıyor. Bununla birlikte bu ekranın oldukça ince çerçevelere sahip olduğunu söyleyebiliriz. Arkaya baktığımızda ise sol üstte yer alan kamera modülü dikkatimizi çekiyor. Ayrıca bu kamera modülü içerisinde dörtlü kamera kurulumunun yanı sıra bir de LED flaş bulunmaktadır.

Akıllı telefonun yine arka bölümünde bir fiziksel parmak izi okuyucusu yer alıyor. Bağlantı noktası olarak USB Type-C portuna sahip olan akıllı telefonda aynı zamanda 3,5mm kulaklık girişi de bulunuyor. Bununla birlikte Gionee, yeni akıllı telefon modelini gri ve mavi isimleriyle iki farklı özel renk seçeneği ile satışa sunmaktadır.

Ekran Özellikleri

Gionee M15 modeli, 1080 x 2400 piksel çözünürlüğünde ve 6,67 inç boyutunda bir IPS LCD ekrana sahiptir. Bununla birlikte Full HD+ çözünürlüğündeki bu ekranın inç başına piksel yoğunluğu 395ppi değerindedir. Ayrıca akıllı telefonun ekran/gövde oranının yüzde 84,4 seviyesinde olduğunu belirtelim.

Kamera Özellikleri

Akıllı telefonun ekranının üst bölümünde ortalanmış bir kamera deliği olduğunu söylemiştik. Bununla birlikte bu kamera deliği içerisinde 16MP geniş açılı özçekim kamerası sunuluyor. Aynı zamanda HDR desteğine sahip olan bu ön kamera ile birlikte 1080p 30FPS videolar kaydedebiliyorsunuz.

Arka bölümde ise büyük bir kamera modülü içerisinde dörtlü kamera kurulumu ve LED flaş yer alıyor. Ayrıca bu dörtlü kurulum 48MP geniş açılı ana kamera, 5MP ultra geniş açılı kamera, 2MP makro kamera ve 2MP derinlik algılayıcı sensör olarak sunulmaktadır. Bununla birlikte HDR desteğine sahip olan bu kamera ile 4K videolar çekebiliyorsunuz.

Batarya Özellikleri

Gionee M15 modelinde 5.100mAh kapasiteli oldukça büyük bir batarya bulunmaktadır. Bununla birlikte bu büyük bataryayı cihazın alt bölümünde yer alan USB Type-C portu üzerinden şarj edebiliyorsunuz. Ayrıca Gionee tarafından bu cihazda 18W kablolu hızlı şarj desteği olduğu belirtilmektedir.

Donanım Özellikleri

Akıllı telefon, MediaTek’in Helio G90 isimli yonga setinden alıyor. Bununla birlikte akıllı telefonda 6GB RAM bulunmaktadır. Depolama konusunda ise 128GB dahili depolama alanı sunulmaktadır. Ayrıca MicroSD kart desteği ile birlikte 256GB’a kadar ekstra depolama alanı oluşturabiliyorsunuz. Buna ek olarak akıllı telefonun kutusundan Android 11 ile birlikte çıktığını belirtelim.

İşte Gionee M15 Özellikleri:

  • Ekran: 6,67 inç, 1080 x 2400p, IPS LCD
  • İşlemci: MediaTek Helio G90
  • RAM: 6GB / 8GB
  • Depolama: 128GB
  • Ön Kamera: 16MP
  • Arka Kamera: 48MP geniş açılı, 5MP ultra geniş açılı, 2MP makro, 2MP derinlik sensörü
  • Batarya: 5.100mAh, 18W kablolu hızlı şarj
  • Boyutlar: 165,2 x 77 x 9 mm
  • Ağırlık:
  • İşletim Sistemi: Android 11
  • Renkler: Gri, Mavi

İşte Gionee M15 Fiyatı:

  • 6GB RAM + 128GB dahili depolama: $221
  • 8GB RAM + 128GB dahili depolama: $258

Kaynak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir