Galaxy S23 Fiyatları Kaç TL Olacak? Bomba İddia ile Samsung Galaxy Fiyatları Gündemde

0

Samsung Gakaxy S23’ün fiyatlarıyla ilgili merak edilenler aktarıldı. Son zamanlara damgasını vuran ve bir süredir teknoloji tutkunlarının çıkmasını beklediği telefona ilişkin son detaylar aktarıldı. Bu doğrultuda telefon kaç TL’ye satışa çıkacak merak ediliyor.

Telefon İçin İddia Ortaya Atıldı!

Samsung Galaxy S23’ün fiyatlarıyla ilgili yurt dışı kaynaklı bir yerden iddia ortaya atıldı. Fiyatlar için herhangi bir bilgi verilmemişti. Resmi açıklama olmamasına rağmen bu iddialar çok konuşulacağa benziyor.

  • Samsung Galaxy S23: 50.000 TL
  • Samsung Galaxy S23+: 60.000 TL
  • Samsung Galaxy S23 Ultra: 65.000 TL

Yeni Fiyatlar Doğru mu?

Samsung Galaxy S23 ailesinin fiyat listesinin henüz doğru olup olmadığı netleşmedi. Yakın zamanda şirketten doğrular veya yalanlar nitelikte bir açıklama yapılacaktır. Güncel gelişmeler için haber sitemizi takip edebilirsiniz.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir