EYT'de Son Noktayı Koydurlar! Yaş ve Tarih Netleşti!

0

EYT’de o kriter rafa mı kalktı? Günler kala milyonları sevindiren iki açıklama: Tarih ve yaş düğümü netleşiyor

EYT’de kritik gelişmeler ard arda geliyor! EYT’de yaş kısıtlaması kalktı mı? EYT’de Tarih netleşti mi? EYT için günler kala milyonları havaya uçuran müjde sonunda geldi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan resmi olarak EYT için net bir açıklama geldi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ne gibi sözler dile getirildi?

Emeklilik hayali kurmakta olan EYT mağdurlarını sevindirecek haber ard arda geliyor. Söz konusu düzenlemenin ne zaman çıkacak olduğu ve yaş şartının olup olmayacağı merak konusu olurken, 2023 senesine girmeden müjdeli haberi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu.

RECEP TAYYİP ERDOĞAN EYT İÇİN RESMİ BİR TARİH VERDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Türkmenistan dönüşü uçakta yapmış olduğu açıklamada şu sözleri sarf etti; “Bizim hedefimiz, arkadaşlarımızla da yaptığımız görüşmelerde, bu yıl sonuna kadar emeklilikte yaşa takılanlar olayını çözmek. 2023’e bu önemli konuyu masamızın üzerinden kaldırarak girelim diyoruz.” sözlerini dile getirerekten milyonları ayağa kaldırdı!

EYT’DE YAŞ SINIRI NASIL OLACAK?

Tekrardan yaşa takılma korkusu yaşamakta olan EYT’li vatandaşlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in yapmış olduğu son açıklama ile rahat bir nefes aldı. Bakan Bilgin’in açıklamalarında şu sözler yer alıyor; açıklaması “Yaş sınırı rafa kaldırıldı” olarak dile getirdi.

BAKAN BİLGİN: “DÜZENLEME TAMAMI KAPSAYACAK”

Bakan Bilgin, teknok sorunlarını çözerek altyapının oluşturulmuş olduğunu duyururken; açıklarken “düzenleme tamamı kapsayacak” sözleri de yaş şartı kriterinin aranmayacak olduğunun bir mesajı olarak algılandı. EYT için net tarihin 8 Eylül 1999 olduğunun da altını çizmiş olan Bakan Bilgin, yıpranma hakkı, doğum ile asgerlik borçlanmaları olsa bile işe başlangıç tarihleri geriye çekilemez açıklamasını dile getirdi.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir